Whole30

LilySlim Weight loss tickers

onsdag 16 mars 2011

Viktminskningsfasen dag 40

Solen har lyst på oss idag!
I morse var det bara 2 minusgrader här och när sedan solen bestämde sig att lysa lite på oss så kändes det som om det kan bli vår i år med. Vi har inte så mycket snö kvar och 10 mil söder om oss sägs det att våren har kommit även metrologiskt.

I går hade jag glömt köpa fil så idag fick det bli ägg och en galett till frukost. Gick precis lika bra så nu får jag fundera på vilket som är den mest tillfredsställande frukosten. Lunchen blev rester från igår med grytbitar och tzatziki. Till middag hade jag nötfärsbiffar med fetaröra och en tomat. Gott och enkelt och hela familjen gillar det.

Jag hade en del energi idag och tänkte att lite extra motion inte vore så dumt.
Blev inspirerad av en artikel om hur effektivt olika trängingar är. Det stod att Wii Fit och Wii Active är nästan jämförbart med att gå till gymmet. Fick ett Wii spel av min familj för några år sedan så det var bara till att starta och sätta igång. 20 min med Hoola Hoops och step-up kändes riktigt upplivande.

Så nu har jag en utmaning till alla Wii-ägare!
Ta fram brädan och rocka loss. Tänk att kunna leka 30 minuter och få bättre kondition. Jag lovar att logga alla minuter om ni andra hakar på.
Det går lika bra med något från X-box :-)

2 kommentarer:

 1. Sv: Hehe nej du har inte ignorerat mig, det är på ett par forum som jag brukar kika på.. thesims.se, familjeliv osv.. :P
  Kul att du gillar min sida :D

  Haha, ja men jag skaffade p-stav nyligen så då hoppades jag på att få slippa mina mens-besvär eftersom största delen av folk med stav slutar få mens och slutar känna av mensontet.. men inte jag tydligen!
  Tjoho, då längtar jag redan tills det gått 30 år så besvären försvinner! :D
  Eller tills jorden går under nästa år. Då lär man inte heller känna av besvären mer. Och om man gör det så tror jag inte det spelar så stor roll :P

  SvaraRadera
 2. Det är rätt! Positiva tankar hjälper. Om världen nu går under nästa år så kommer jag i varje fall att vara smal och vältränad.

  SvaraRadera