Whole30

LilySlim Weight loss tickers

lördag 19 mars 2011

Wow!

Håll i er, jag har för första gången provat att baka Carls bröd!
Jag vet, hur kan jag ha missat detta? Det var något bland det godaste jag ätit.

Fick för mig idag att jag skulle prova lite olika recept. Jag och en av döttrarna provade några för ett tag sedan.
Vi bakade Dukanmuffins, gjorde lite mousse och någon annan sorts muffins som jag inte ens kommer ihåg vad det var. Ett av barnbarnen var med och skulle bjuda morfar på en muffins när han kom hem.
Morfar frågade hur den smakade och det lilla barnbarnet tittar på morfar och svarar att den smakade....den smakade....den smakade äckligt!
Och vi andra kunde bara hålla med.
Det var ingen lyckad dag. Allt smakade bara papper med en konstig bismak. Efter det har liksom lusten att exprimentera försvunnit.

Men nu ska jag låna ut min receptbok ett tag så jag tänkte att jag måste prova lite olika rätter.

Det blev en majonnäs som var riktigt god. En kanelmoussen som man kan glömma! Och så då Carls bröd. De var lätta att baka och blev riktigt fina.

Åter till smaken...till er som inte har provat detta tidigare så..Gör det nu. De är så himla goda. Jag lade på lite Philadelfia 5% och en skiva kalkon. Helt klart min nya favorit. Maken blev också överförtjust. Jag tror han har saknat känslan av att kunna ta en macka. Nu kan han det.
Lördag betyder (oftast)en härligt lång frunch med äggröra och bacon. Man känner sig så skönt helgledig när vi har haft tid för det. Mellanmålet blev då alltså Carls bröd och till middag åt jag grytbitar, tzatziki och en tomat.

Har förresten även hunnit med att städa köket, tvätta fönster och byta gardiner :-)

Höll på att glömma lägga ut mina bildbevis för gårdagen och dagens insats på Wii.

Gårdagens bevis


Dagens bevis

3 kommentarer:

 1. Tack för kryapåsigkramarna, nu mår jag Travellobra.
  Carls bröd och Dukans formfranska har jag testat, och jag tror jag kommer att baka och äta dem även när Cruisefasen är ett minne blott.

  SvaraRadera
 2. Oj ja eller hur, jag blev helt frälst av carls brödet :D Kommer nog inte gå tillbaka till vanligt bröd sen! Fast för tillfället äter jag inte ens carl brödet, har inget behov av det.. förutom när jag är sugen på en macka som sagt och om jag inte fått i mig min havrekli under dagen :)

  SvaraRadera
 3. Mina tjejer fick smaka av det idag och då tyckte också om det. Fattar inte hur jag har kunnat missat det så länge ;-)

  SvaraRadera