Whole30

LilySlim Weight loss tickers

söndag 3 april 2011

Viktminskningsfasen dag 57

Idag har det inte hänt så mycket.
Jag har träningsvärk i hela kroppen och vill helst bara ligga på soffan och se på filmer :-) Det har jag nu inte gjort men en stor del av dagen har jag spenderat där. Maken och jag har sett de första avsnitten av "Sons of anarchy". Verkar vara väldigt bra men jag vågar inte uttala mig riktigt ännu.

Det blev ännu en lång härlig frukost i morse. Ägg, bacon, champinjoner och tomat. På det stod jag mig hela dagen men jag tog ett mellanmål för att hålla mattiderna även på helgen.

Vi har en svärson som jagar och för ett tag sedan fick vi en älgfilé av honom. Den tänkte jag skulle passa bra idag och det gjorde den. Fråga mig inte hur men jag fick till den perfekt. Jag redde av skyn och till det åt vi lite rotfrukter. Det kändes nästan syndigt att äta den när det bara var vi hemma. Den borde ha bjudits på.
Tack svärsonen för en underbar middag!

I morgon är det vägning. Vi får se hur det har gått när jag nu ätit grönsaker i två dagar. Lycka till alla andra som också väger sig i morgon.

2 kommentarer:

 1. Hm.. Är det därför jag gått upp lite varje dag kanske, för att jag ätit grönsaker!? Usch gillar inte att jag börjat väga mig varje dag.. Blev så sur idag att jag åt grönsaker med protein till middag ^^ Frustrerande att när man rört på sig mer än vanligt, ätit mindre än vanligt, inte fuskat alls osv.. ändå går upp! Det är därför jag väger mig på fredagar :p Ska inte tjuvväga mig mer, tappar motivationen ju.

  Vad är det där sons of anarchy för nåt?

  Älgfilé, det har jag nog aldrig ätit faktiskt! Ska kanske byta ut sambon mot en som jagar istället... hehe.

  Lycka till med vägningen imorgon och hoppas att det är humöret som går upp även denna gång :D

  SvaraRadera
 2. Sons of anarchy är en serie om ett mcgäng. Lite i stil med Sopranos. Verkar ganska bra.

  Älgkött är gott men vet inte om det är värt att byta ut sambon för. Det brukar finnas att köpa i affären :-) Älg alltså inte sambos.

  JA, humöret är verkligen på topp idag.

  SvaraRadera