Whole30

LilySlim Weight loss tickers

söndag 10 april 2011

Viktminskningsfasen dag 64

Ja, då var helgen nästan slut och barn och barnbarn har rest hem till sig. Känns alltid lite tomt när de åker. Denna helgen har två stycken varit här och livat upp mormor och morfar.

Nu har jag suttit här och försökt läsa i kapp alla lustiga, rörande, hysteriskt roliga och lite deppiga bloggar och foruminlägg. Hjälp, vad mycket man missar när man inte läser något över en hel helg. Tur att allt finns kvar när man väl sätter sig här.

Jag har inte tränat en minut förutom stadspromenaden med lillasyster igår och lek och stoj med barnbarnen resten av helgen. Och i kväll tänker jag inte heller träna något, vill inte att vågen ska vara dum i morgon när det är vägdag.
Har märkt att veckorna numera räknas från vägning till vägning och att oavsett hur bra det har gått för mig hittills så förväntar jag mig alltid ett bakslag och jag vill inte ha det.

Idag åt vi en lång frukost med äggröra och bacon. Och sedan åt jag ett par bitar Carls bröd till lunch. Till middag hade jag nötfärsbiffar och fetaröra men jag fuskade lite. Jag åt en halv tomat till och lite sallad. Bara kände för det alltså.

I morgon ska jag träffa en kompis som jag inte har sett sedan jag började med Dukan...ska bli spännande att se om hon märker något.

Nu ska jag göra färdigt i köket och sedan ska jag nog försöka sätta mig i soffan och se om jag hittar något att se på.
Javisst ja, först ska tvättmaskinen fixas och så ska jag se till att den rena tvätten kommer i rätt skåp. Sedan tänker jag faktiskt sätta mig i soffan.
Javisst ja, skulle ju fixa lite med kläderna inför morgondagen men sedan ska jag sätta mig i soffan.
Javisst ja, jag skulle ju fixa makens lunchlåda till i morgon också men sedan ska jag sätta mig.
Har nog lite för mycket överskottsenergi nu ikväll, kanske borde sätta mig och se på ett Dexteravsnitt.

Lycka till alla vi som ska väga oss i morgon.

3 kommentarer:

 1. Härligt med barn & barnbarn :)

  Här hemma har det varit sjukstuga .. barnen e sjuka - men jag e frisk :)

  Kul att träffa en vän du inte träffat på ett tag :) Vet vännen om att du Dukanar?

  SvaraRadera
 2. Inget kul när ungar är sjuka :-(

  Nej hon har ingen aning om att jag Dukanar. Ska bli kul att se om hon märker något.

  SvaraRadera
 3. Hehe ja det är sant. ;)
  Hittills har det gått bra, hemma på lunch nu. Mysko att äta keso med makrill mitt på dagen, jag brukar ju bara äta ett ägg.. hehe.

  SvaraRadera