Whole30

LilySlim Weight loss tickers

måndag 11 april 2011

Viktminskningsfasen dag 65

Ja, då har jag hunnit smälta både middag och morgonens resultat.
Har inte gjort något vettigt alls idag. Yngste sonen vaknade med hög feber och ont i halsen och kände sig (enligt egen utsaga) ganska liten. Så idag har jag nästan bara varit mamma. Hämtat vatten och panodil till honom och utstött medlidande grymtningar. Lite Dexter orkade han med så dagen har inte varit helt bortkastad ;-)
I dag har jag ätit på tok för många ägg. Dålig planering anser jag men jag har inte ont av det så vi får väl se om det visar sig på vågen nästa vecka.
Frukosten blev ägg och galett. Jag känner mig mätt och belåten när jag ätit det så det är en bra vardagsfrukost för mig. Till lunch blev det omelett och tonfisk och till middag åt jag ugnsbakad lax, ägg och romröra. Helt klart en dag i fisken och äggens tecken. Får väl avstå frukostäggen någon dag kanske...eller inte.

Skulle varit på föreningsmöte idag men är hemma istället och fortsätter pyssla om sjuklingen. Får väl se om han vill se mer tv under kvällen. Annars blir det nog bara lite slösurfande som gäller efter en sådan ansträngande dag.

Hoppas det gått bra för er andra.

2 kommentarer:

 1. Sv: Kan det vara så att vi Stockholmare är så framåt och före vår tid;-)
  Lite resfeber har jag allt, men det var inte det det berodde på.
  Nä, jag var helt enkelt bara trött igår kväll när jag skrev det, nu har jag ändrat.
  Hoppas sjuklingen mår bättre idag.

  SvaraRadera
 2. Sjuklingen är bättre men inte vårdaren. Min tur idag att vara febrig.
  Så himla före är ni inte men det är väl ok ändå. Trött blir man på vilken sida man än bor :-)

  SvaraRadera