Whole30

LilySlim Weight loss tickers

tisdag 3 maj 2011

Viktminskningsfasen dag 87

Tänk att jag har hållit på med det här i tre månader nu.
Jag tycker fortfarande att det är lätt att följa. Jag gör mina avsteg då och då men som det ser ut just nu så verkar det inte spela så stor roll i längden. Det är nog skillnad om man "bara" ska gå ner 10 kg eller så. Då ska man nog försöka följa dieten så mycket som möjligt. För min del är det så att om jag inte ska kunna frossa eller i varje fall kunna unna mig att äta när vi är ute så blir det för svårt att hålla på så här under hela året. Så jag försöker att göra så mycket rätt som möjligt. Jag känner mig så mycket säkrare nu när jag vet att eventuellt avsteg visst ger plus på vågen men det är däremot inte kört för det. Jag känner att pressen på mig att "lyckas" är lite mer hanterbar nu.

 Jag har haft en sådan där hungrig dag i dag så om det hade varit i mitt gamla liv så hade jag varit framme och länsat godishyllorna i affären. I stället stod jag en lång stund och tittade på bakverken och sedan gick jag därifrån :-)
Jag började dagen med ägg och galett och för mig är det alltid en bra start. Så satte suget in men det fixade sig med ett par skivor kalkon. Sedan åt jag en tidig lunch med ägg och tonfisk. Jag blev mätt men efter en halvtimme var suget där igen och då gick jag ut och bakade Carls bröd. Tog lite Philadelphia 5% på det och ett par skivor kalkon och så var jag nöjd. Nu ikväll har jag ätit stekt fläskfilé och fetaröra. Nu känns det bra igen och jag har inget sug längre. Jag har klarat dagen trots att det inte kändes så i morse. Det är skönt att ha lite olika saker att ta till. Ska nog fixa mig några av Likkans daller-daller. Kan behöva något som smälter i munnen. Det blir nog med chokladsmak.

Nu ska jag sätta mig i soffan och se om jag kan hitta något sebart. Annars sätter jag mig väl här en stund...igen.
Kram till alla som behöver en.

5 kommentarer:

 1. Skönt att kunna se skillnaden i sitt eget beteende före och efter Dukan.
  Bra gjort att blänga på bakverken och sen vända dem ryggen.
  Jag öppnar ibland frysen och blänger på Ottostrutarna som legat där i flera veckor, sen stänger jag dörren och häller upp en skål yoghurt.
  Fast jag är inte säker på att det beror på min goda karaktär, tror snarare att det beror på tanken att min dotter skulle upptäcka förlusten av en strut omedelbums, och det vore för skämsigt;-)

  SvaraRadera
 2. Ingen glass i världen är värd de onda blickar man kan få av en dotter ;-) Men det duger lika bra som karaktär.

  SvaraRadera
 3. Jobbigt och enerverande det där med sug ... men tur att det försvinner tillslut ... för några timmar iallafall :P

  Bra jobbat!!

  SvaraRadera
 4. Sv; Tisdagar är alltid lite tunga, då jag har gruppträffen på Stresskliniken, men i det stora hela, så var det en bra dag...

  Visst är det fascinerande att se hur man kan ändra ett beteende?
  Förr så kastade man sig över det där goda, men nu stannar man upp och tänker till..
  Det är starkt gjort av oss!
  Mvh Kin@

  SvaraRadera
 5. JA, vi är jätteduktiga.
  Jösses, var det jag som sa så?

  Kin - stressiga dagar får det bli som det blir. Dumt att öka på det hela med att bekymra sig för maten också.

  Lycka till alla oss.

  SvaraRadera