Whole30

LilySlim Weight loss tickers

onsdag 4 maj 2011

Viktminskningsfasen dag 88

I kväll är jag riktigt trött och det beror inte på att jag har suttit i soffan hela dagen :-)
Började min dag med ägg och galett..så klart. Fram mot 11-tiden kände jag lite lätt av suget så jag tog en Carls bröd med lite Philadelphia och några kalkonskivor. Sedan gick jag ut och gick! Jag tänkte att det är bra att gå i lite kuperad terräng så jag tränad inför nästa måndag. Jag gick 3.4 km på 40 minuter och det kändes väldigt bra för vägen är en hel del uppför. Lunchen blev några skivor rostbiff och till det åt jag keso.

Sedan har jag tillbringat en stor del av kvällen på brandstationen. Jag är medlem av ortens FRG (frivilliga resurs gruppen) och i kväll hade vi den praktiska delen av brandövningen. Med andra ord har vi lekt med elden :-)
Vi var självklart utomhus och det var kallt. Jag längtar efter den sköna sommaren när man frivilligt stannar ute efter solnedgången.

Jag tog lite fler rostbiffskivor när jag kom hem och nu vill jag bara komma i säng.

Kvällens kramar går till alla som tycker att sommaren ska komma nu.

3 kommentarer:

 1. Oj vad du är duktig! :D
  Ja nu får sommaren allt komma, kändes som höst imorse när jag gick till jobbet..

  Sv: Haha ja lite annorlunda kanske, men jag är en fd hetsätare så kan inte dieta så länge det finns godis av nåt slag i lägenheten, det måste ta slut först och det kan ta ett par veckor efter påsk.. xD Vägde mig dock igår och ångrar det bittert! Väger likadant som i mitten på februari! Ska väl inte gå upp så mycket i början, men nu är godiset snart slut så då kan jag sköta mig bättre.. :D Fast jag fyller visserligen år om två veckor.. haha xD Nä, ska försöka bättra mig xD

  SvaraRadera
 2. Jag känner mig duktig.
  Dumt drag att väga sig kanske. Lika bra att vänta till efter födelsedagen ;-) hihi.

  SvaraRadera
 3. Låter som du haft en bra dag.
  Jag tycker självklart att sommaren får komma, helst igår.
  Kramizar

  SvaraRadera