Whole30

LilySlim Weight loss tickers

söndag 8 maj 2011

Viktminskningsfasen dag 92

Vilket underbart väder vi har haft i dag.
Jag hade tänkt hinna rensa rabatterna idag men jag orkar inte. I stället tog jag fram ångtvätten och gjorde rent i badrummet. Nästan lika viktigt :-)
Förutom att jag har haft lätt att få i mig allt vatten idag...förstår inte hur jag har kunnat vara så törstig när jag drack så mycket i går ;-) så har jag faktiskt skött maten helt enligt Dukan.
Jag började morgonen med ägg och bacon och massor med te. Till lunch åt jag av grillresterna från igår, lite grillad filé och lite rotfruktsgratäng. Som tur var fanns det ingen äpplekaka kvar. Till middag åt jag grytbitar och tzatziki och nu känner jag mig väldigt mätt och belåten och inte alls så uppsvullen som igår kväll.

I morgon är det alltså dags för vårruset. Ska bli himla kul att ha fått gjort det...äntligen. Så många år som jag har snackat om det och aldrig kommit till skott men nu så...

 Det är ju även måndag i morgon och det innebär vägning. Vi får väl se vad denna helgens "anpassning" gör för skada på vågen. Det blir som det blir men jag är ändå väldigt glad i dag för jag kommer i mina röda capribyxor!!!

Lyckatillkram till alla oss som ska väga oss i morgon. Ni andra får en helt vanlig kram.

2 kommentarer:

  1. Vad kul att du kommer i dina byxor!!! Jihoo!! :D

    Lycka till imorgon! Både när det gäller vårrus och vägning. Kanske kommer vägningen att gå så bra att du blir alldeles vårrusig innan du ens vårrusat? ;)

    Kram

    SvaraRadera