Whole30

LilySlim Weight loss tickers

tisdag 10 maj 2011

Viktminskningsfasen dag 93

Ja dagen var ju egentligen i går men jag kom hem så sent så jag orkade inte vänta på att datorn skulle starta upp.
Jag klarade Vårruset! Det var en underbart härlig stämning på plats och det var måååånga som skulle ta sig runt. Jag som knappt tar mig runt elljusspåret (3km) var väl lite orolig att jag inte riktigt skulle klara av det men det gjorde jag. Jag deltog i "strosa" starten och då finns inte så många krav på en. Det var härligt med alla som stod och spelade utmed vägen och när vi gick igenom bostadsområde stod det människor på utsidan och hejade på oss...fast den stora klungan redan hade passerat. De första gick i mål när vi startade och ändå var det lika festligt för oss som det varit för dem som sprang. 

Matmässigt var dagen lite underlig. Jag började så klart med ägg och galett men sedan spårade det ut. Åkte till äldsta dottern och där var alla barnbarnen samlade så jag fick äta lunch med dem och vi åt lasagne. Jag åt halva min och kände mig hur mätt som helst. Sedan hamnade jag hos yngsta dottern en stund och där satt jag på utsidan och hällde i mig en himla massa vatten. Därefter styrde jag kosan mot lillasysters boning men hon hade inte kommit hem än så där var en svåger som fick bjuda på ännu mera vatten. När jag kommit så långt insåg jag att det var dumt att äta något så nära strosandet så det blev bara vatten. Syster och svåger körde mig till samlingsplatsen och sedan var det alltså bara till att värma upp och så ge sig ut i naturen. När jag en timme senare kom i mål så blev jag hämtad av systern och så drog jag iväg till äldste sonen en sväng.
Hem kom jag sent och det enda jag kunde tänka på var att jag ville sova.Och det gjorde jag!

5 kommentarer:

 1. Vad härligt att det gick så bra och att du tyckte att det var kul! Kanske får jag följa med nästa år? :)

  Det verkar som om du hade en upptagen dag igår. Jag gissar att du sovit gott inatt, hihi.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker absolut att du ska gå med nästa år :-)

  SvaraRadera
 3. Grattis, vad duktig du är!

  SvaraRadera
 4. Grattis, måste kännas skönt att du genomförde det.
  Den där lasagnen gick du säkert bort, inget som kommer att märkas.

  SvaraRadera
 5. Ja, det var härligt att klara det. Tiden blev 52 minuter och idag fick jag veta att en betydligt yngre och mer vältränad bekant klarade det på 47 minuter så jag känner mig stolt.
  Tack alla för glada tillrop.

  SvaraRadera