Whole30

LilySlim Weight loss tickers

tisdag 10 maj 2011

Viktminskningsfasen dag 94

Idag har jag varit ack så trött. Har inte gjort mer än vad som har varit absolut nödvändigt. Men jag har skött maten ordentligt.
Till frukost blev det då alltså ägg och galett :-) Till lunch åt jag lite grytbitar med tzatziki till och idag behövdes det dessutom lite mellanmål så det blev keso med funlight. Till middagen åt jag kycklingfilé med fetaröra till. Har hållit mig helt till Dukan idag. Vatten har jag druckit i massor, kroppen kräver tydligen lite extra idag.

Glömde ju lägga ut "beviset" igår så det får ni se idag istället.


Det känns så fantastiskt att de små förändringarna jag har gjort i mitt liv har gjort det möjligt att gå fem kilometer utan att behöva stanna och vila en enda gång. Jag som flämtade när jag gick upp ur sängen i julas. I går gick jag även för första gången upp till äldsta dottern, som bor två trappor upp, utan att vila på halva vägen :-) Det är en av de saker som i dag gör mig tacksam.

I dag går mina kramar till alla.

1 kommentar:

  1. Tack, ja det går nog bättre nästa gång.. :P
    Jag började ju jobba som supportagent för en månad sen, med utbildning. Det var det provet jag inte klarade. Grattis till ett avklarat vårrus! :D

    SvaraRadera