Whole30

LilySlim Weight loss tickers

måndag 27 juni 2011

Vägningen 139, 140 och 141 och 142

Måndag morgon innebär numera vägning i det här huset och jag vill inte fuska bara för att man vet att det kommer att visa på plus....

För att alla ska förstå hur det har sett ut sedan i torsdags ger jag har en kort resumé;

Torsdagkväll åt vi lax, färskpotatis och gräddfil följt av lite glass. Ingen motion

Midsommarafton blev det så klart färskpotatis, gräddfil, lite korv och mycket sill. Ganska ok kan man tycka...tills det blev dags för syrrans jordgubb/rörsocker/grädde/maränger-röra. Den är ljuvlig och lättäten.
Efter det var det ingen som orkade äta mer så vi satt mest och bara svamlade.

Lördag morgon åt vi frukostmuffins som äldste sonen bakade åt oss...inte rätt på något sätt utom att de är ljuvligt goda. Lunchen blev sillrester från fredagen...inklusive efterrätten :-) Till middagen stoppade vi oss grillad karré med röror och potatissallad till. På kvällen bakade äldste sonen en hel hög med extra stora chokladmuffins med chokladglazyr på toppen. En sådan slank självklart ner :-) För att i varje fall få någon motion lurade jag med hela gänget på min 5km promenad :D

I går åkte vi hem till yngsta dottern och satt på hennes altan och njöt i solen. Hon hade vett på att bjuda på salladsbord. Det var lätt att plocka det som jag kunde äta plus en baguette med massor med ost på. Den tror jag att jag sprang av mig på gräsmattan senare och för att vara säker på att få ordentligt med motion så blev det lite extra lyft med litet barnbarn


På kvällen grillade vi lite kött men självklart åt vi massor med potatissallad och annat onyttigt till och för att avsluta den här helgen så stoppade jag i mig ytterligare en stor chokladmuffins med glasyr.
Så var det då måndagmorgon och vågen ska få säga sitt.....


Mitt plus är 0.2 kg!!! Makens plus är 2.5kg :-)
Det är helt fantastiskt att jag inte gått upp mer och jag är helt säker på att det pluset helt och hållet var muffinsen igår ;-)

Lycka till dem som vågar väga sig idag. Kram till dem som vågar vägra.

4 kommentarer:

 1. Oootroooligt! Jag hoppas för din skull att det fortsätter så bra för dig och att du rasar i vikt när du fått ordning på maggen.
  Jag hade gått upp lika mycket som din make om jag hade smakat allt det där.
  Nu har det slunkit ner ett och annat i min mage också denna helgen, men jag tror att det borde vara ordning på vågen på fredag, hoppas det i alla fall.
  Sen är det semester och då blir det väl hipp som happ, men jag ska försöka att hålla mig i skinnet någotsånär.

  SvaraRadera
 2. 0,2? 0,2???? Shiiit vad bra! Vad skönt att inte straffas mer än så. ;) och tänk vad mycket lättare att ta tag i det sedan igen. Maken tappar ju sina kilon så lätt i alla fall sedan så det är nog inget att bekymra sig för.

  Och himlans tur att du har en förståndig dotter! ;)

  SvaraRadera
 3. Det var inte mycket plus! kul :)Låter som en nice midsommarhelg också :)

  SvaraRadera
 4. Amonazon - Jag hoppas också att det ska fortsätta men vi är ju inte mer än människor och vi är som vi är.

  Dajj.. Himla tur med så bra dotter!!!

  Likkan..det var en underbar midsommar.

  SvaraRadera