Whole30

LilySlim Weight loss tickers

måndag 13 juni 2011

Viktminskningsfasen dag 127 och 128

Hade stora problem att logga in i går  men nu gick det alltså bättre.
Vi tar det här i tur och ordning så att jag kan hålla reda på hur dagarna ser ut ;-)

Igår hade maken och jag en väldigt lugn och skön dag. Vi åt helgfrunch bestående av ägg och bacon...så klart. Sedan flummade vi bara runt här mest hela dagen. En planka på altanen byttes ut och så blev det inte mycket mer.
Till middag åt jag köttfärs, potatis och smör med en glass till efterrätt. Inte vidare Dukanskt :-(
Motionen bestod av en promenad med maken. Det blev 2 km lätt takt och vi kände oss nöjda med det.

Så till dagen...
Åt en snabb frukost med ägg innan yngste sonen och jag begav oss till stora staden. Där hämtade vi äldste sonen och så åkte vi till stora shoppingcentret. Det var inte alls mycket folk där och vi fick snabbt klarat av lite klädinköp till yngste sonen. En härligt blå tröja och en läcker t-shirt. Snyggt och somrigt.

Så ringde yngsta dottern och ville möta upp och det säger jag aldrig nej  till :-)
Hon och några barnbarn dök upp och vi tog oss alla till det matstället som har det godaste kaffet. Där lade vi helt beslag på matavdelningen och vi både syntes och hördes. Jag hittade inget som min kräsna mage ville ha så det fick bli ett bröd med ost och skinka på. Passade på att ta en liten bit av morotskakan också. Jag fuskar ju så sällan ;-D

Så tillbaka till klädaffären där dottern hjälpte yngste sonen till ett par t-shirts till. Även de var snygga och somriga.
Tur för vår tonåring att han har syskon som kan se till att kläderna blir rätt så att inte en mossig morsa bestämmer fel ;-)

Så åkte yngste sonen och jag hem igen. Det blev en glass och en kopp te till mellanmål och till middag åt jag lite köttfärs, potatis och smör. Det är såååå tråkigt men det verkar vara det enda som min mage vill ha dessa dagar så det är bara till att göra som den vill. Den blir så tjurig annars.

Kram till alla för att alla är värda i varje fall en kram.

2 kommentarer:

  1. Du får vara glad att din tjuriga mage i alla fall tolererar viss föda, så du får i dig nånting. Jag längtar inte direkt efter potatis, men till midsommar tänker jag fuska med potatis till sillen, för där tycker jag inte keso är ett alternativ.
    Vi verkar ha haft lyckade shoppingdagar åt barnen, och jag använde min nya blus idag, det blev ju finväder idag som tur var.
    Kram på dig.

    SvaraRadera
  2. Jag är tacksam för det lilla :-) men jag vill också ha fint väder.

    SvaraRadera