Whole30

LilySlim Weight loss tickers

söndag 24 juli 2011

Viktminskningsfasen dag 169

Äntligen hade maken och jag tid att sitta och äta frunch tillsammans.
Det blev så klart ägg och bacon och massor av kaffe och te. Ja, inget kaffe till mig men maken fick i sig ett par koppar.

Sedan har jag ägnat hela, nåja nästan hela, dagen åt tvättstugan och fick både tvättat, strukit och till och med inlagt i skåpen. En riktigt lyckad arbetsdag alltså.

Dessutom har jag hunnit se ett avsnitt av Dexter. Nu är det bara ett avsnitt kvar på den här säsongen och sedan måste vi vänta innan den nya säsongen kommer. Illa :-(
Maken och jag har, på sonens inrådan, börjat se "Walking dead". Den är mycket bättre än vad jag förväntade mig. Det är en zombieserie och jag var ganska så misstänksam mot den men det är bra gjord och riktigt spännande.
Jag vet, vi kan ju göra något annat än se på TV:n men....det är så skönt att slänga sig i soffan och bara vara.

Till middag hade jag gjort köttfärslimpa och det gillades av familjen :-) Tog lite potatis till och det var väl synd på en sådan bra dag men det är snart slut på de goda färskpotatisarna och då blir det allvar igen.
Kom på att jag nog ätit lite för dåligt idag men tänker bota det med lite Keso :-)

Imorgon är det vägdag och nu är maken lite orolig. Det är aldrig roligt att få plus flera gånger i rad så vi hoppas på stillastående i morgon.
Tänk så det hade kunnat vara :-)

Kram till alla som känner att dagen har varit riktigt bra.
Om dagen varit dålig så kan ni få en extra kram.

1 kommentar:

  1. Dagen börjar bli bättre, det är vinsdstilla, solen skiner på flytbryggan och jag ska snart ner och mata mörten med gammalt korvbröd. Sen ska jag och dottern spela badminton.
    Alla borde definitivt ha en flytbrygga, men om jag skaffar en hem till Stockholm så måste jag fixa en sjö att lägga den i först;-)

    SvaraRadera