Whole30

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 11 augusti 2011

Viktminskningsfasen dag 187 och Dag 4 på Utmaningen

Jag hade tänkt hoppa över träningen idag men den här fantastiska utmaningen fick mig att tänka till och så överraskade jag mig själv :-) Det blev 25 minuter Pilates :-)

Annars har detta varit en ganska ostressad dag.
Maken skulle fortsätta på utsidan men det blev så mycket så han fick ringa in experter vilket betydde att jag kunde sitta inne och slöa istället. Och det var tur att jag inledde dagen så lugnt och stilla annars hade jag aldrig orkat med lugnet på eftermiddagen ;-)

Till frukost åt jag så klart ägg och galett....behöver jag verkligen fortfarande skriva det? Kanske bara skulle skriva vardag eller helg så vet alla vad vi ätit ;-)
Sen satte jag mig alltså och slöade i soffan...hade en massa inspelat som skulle kollas igenom och det var himla viktigt att det blev gjort ;-)

Gjorde nötfärsbiffar till lunchen och kom till och med ihåg att jag skulle äta grönsaker idag så till det serverade jag stekta kantareller och lite tomat. Jag tog även en klick fetaröra till och det måste sägas att det är en ljuvlig kombination. Jag tränar fortfarande på att säga att jag är bra ;-)

Så drog jag iväg till frissan....satte mig i stolen och sa
- Gör precis som du vill!!!
Nu hör det till saken att hon känner mig privat plus att hon har klippt mitt hår i ungefär 25 år.
Det blev ganska långa längder framtill och himla kort och busigt baktill....hmmm, maken och yngste sonen säger att det är snyggt. Jag inväntar döttrars omdöme ;-) Makens arbete är ju att se till att jag mår bra och yngste sonen sa att han inte hade något att säga...mer än att det var... bra.

Men det är en omställning från mitt vanliga halvlånga hår. Detta ska vara tuffare. Hon sa att jag behövde det.
Jag blev lite som Posh i huvudet.

                                                    Detta är alltså inte jag ;-)

Det var väl dagens stora mentala övning...att släppa kontrollen.
Ja, så får jag inte glömma den timmen jag spelade Dr Mario...det är ett utmärkt sätt att tvinga en överaktiv hjärna att fokusera :-)
Kom precis på att jag inte ätit middag idag. Det får väl bli lite keso och kalkonskivor :-)


Checklista för utmaningen
  • Dieten - check, kanske lite för lite mat men annars helt Dukanig
  • Fysisk träning - check, 25 minuter Pilates
  • Psykisk träning - check, släppa kontrollen
  • Mot målvikt - check, klart att jag är på väg :-)
Nu ska jag umgås lite med yngste sonen...vi håller på att planera lite inför morgondagen. Han och jag ska åka till stora staden :-) Vi ska möta upp med äldste sonen och så ska vi handla lite kläder. Vi har himla modemedvetna pojkar så det är kul att shoppa kläder med dem :-)

Kram till alla som någon gång släppt kontrollen

6 kommentarer:

  1. Åh vad jag önskar att du hade visat en bild av dig själv i nya frisyren istället för magra benranglet Victoria Beckham. Men hennes frisyr är snygg, och jag kan slå vad om att du är urtjusig i den frisyren.
    När karlar säger att något är bra, då är det BRA.
    Något karlar är dåliga på är superlativer.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilket otroligt underhållande och charmigt inlägg! Spännande med ny frisyr också, modigt att släppa kontrollen (fast trösten att håret, ifall något går snett, växer ut igen finns ju där)! Trevlig kväll :-)

    SvaraRadera
  3. Jag hade gärna sett dig och din frisyr:)
    Jag har själv en liknande frisyr, "angled bob" tror jag det heter. Dock har jag lockigt hår:)
    Blev du nöjd?

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  4. bra gjort med träningen =) Du blev säkerligen ursnygg i håret =)

    SvaraRadera
  5. Sv: Tack för kommentar! Blev nöjd med naglarna med tanke på att det var första gången jag gjorde fransk manikyr!!! :)
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  6. Så himla mysigt det är när man hittar kommentarer till sina inlägg...tänk att det finns människor där ute som läser det jag skriver.
    Tack alla ni :-)

    SvaraRadera