Whole30

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 6 oktober 2011

Attack dag 4

Jag kommer bara inte igång!
Hela veckan har jag planerat att jag ska städa men det verkar vara hopplöst att komma igång. Så fort jag tänker börja så hamnar jag antingen här eller i tv-soffan. Det är nog brist på kolhydrater som får mig att bli så himla apatisk. Jag gör ett nytt försök i morgon. Det är bara att skärpa sig ;-)

Matmässigt har dagen varit som en attackdag ska vara, ägg och galett till frukost. Till lunchen åt jag rester av gårdagens färsbiffar med fetaröra och till middag blev det keso och kalkonskivor. Har lite dålig aptit men det är ju inte som jag inte får i mig maten. Vatten dricker jag i mängder.
Min påminnaomvattenapp är himla bra. Tack äldsta dottern för tipset :-)

Så har jag varit hos frisören idag. Samma frisyr men idag var jag modig och hon fick klippa lite extra...det växer ju ut så fort :-)  Det blev ungefär så här.

Det här inte heller jag ;-)

Jag har alltid haft en känsla av att korta frisyrer är typiska när man har blivit över 50 år. Är man dessutom överviktig så känns det nästan som det enda tänkbara och jag tycker fortfarande så men eftersom jag trivs i frisyren så får jag väl vara en kliché.

Kram till alla som ibland är lite kliché ;-)

3 kommentarer:

 1. Korthårig är jag.
  Fast det beror på att mitt hår växer på bredden så jag blir inte långhårig, bara tjockskallig. ;)
  Din frissa såg fräck ut, snyggt!

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte, kan nog stämma det där med frisyren...själv har jag inte så kort, men det är i alla fall kort..typ axellångt! å eller hur! mer stil till oss ;) nu förstår jag varför ;)

  SvaraRadera
 3. Tack...det känns fräckt ;-=)

  SvaraRadera