Whole30

LilySlim Weight loss tickers

fredag 7 oktober 2011

Omstart viktminskningsfasen dag 1

I morse upptäckte jag att vi hade glömt köpa hem ägg så det fick bli yoghurt till frukost istället för ägg. Det fick duga men det är inte min optimala frukost. Kände mig lite småsugen efter bara någon timma...tur att det går att bota med några kalkonskivor. Till lunchen hade jag fortfarande inte köpt ägg så det blev kalkonskivor med keso till. Så åkte vi och handlade...massor med ägg!
Till middag blev det taco....eller snarare köttfärs med tomathack och lite riven ost till. Gott var det i varje fall.

Nu till något helt annat...
Satt och såg på "House" med sonen och kom på att jag inte bloggat idag...funderade lite över att vad jag skulle skriva...
Så satt jag här och plöjde igenom mina dagliga bloggar och då läste jag hos Amonazon att hon inte visste om dottern läser hennes blogg eller inte. Då kom jag ihåg hur det var när jag började blogga.
Jag hade inte berättat för någon att jag skrev här. Jag gjorde det ju bara för min egen skull. För att skärpa mig lite. Tänkte inte på att någon kunde vara intresserad av vad jag skrev.

Nåväl...
En av döttrarna hade en blogg som jag, så klart, alltid besökte. En dag så gjorde jag ett inlägg men glömde att byta användare så hon såg att det stod Majja på en kommentar. Hon blev så klart nyfiken på vem det var som hade besökt hennes blogg och gick in på min...
Hon har berättat att hon började läsa och tänkte att det här var likt min mamma...
väldigt likt min mamma....
det är min mamma!!!
Så gick det till när de mina började läsa om mig.
Hur har det gått till för er andra när familjen läser er blogg...eller skriver ni i hemlighet?

Det blev inget städat idag heller men det blev mycket annat gjort som legat efter och det var bra, städa kan jag göra en annan dag :-)Kram till alla som gjort något viktigare än i att städa idag.


3 kommentarer:

 1. Jag har absolut inte städat idag, visserligen torkade jag av lite i badrummet i morse, men det gjorde jag utan att tänka mig för. Annars har jag åkt pendeltåg, X2000, dieselrälsbuss och Ford Thunderbird. Allt som allt ca 80 mil har jag åkt idag, och dessutom är jag numera stolt ägare till T-birden.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag skulle vilja att du skrev mer om din kost! Äter du bara protein nu?

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Om du skulle klicka på länken nedan & rösta på mig så skulle jag bli superglad :)
  http://apps.facebook.com/freshtoday_sverige?entry_id=465

  Alla som har röstat kommer att länkas i ett inlägg hos mig senare ikväll, så glöm inte att slänga in en kommentar i min blogg ifall att du har röstat :)

  SvaraRadera