Whole30

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 5 januari 2012

Dukan Attackdag 4

Jag har världens bästa make ;-)

Inte nog med att han går med mig ut på promenad när jag vill det...han står ut med att äta det jag sätter fram till honom...utan att gnälla.

Idag har vi ätit ännu mera rester. Det blev det sista av fläskfilén som gick åt. Jag gör ganska mycket av de rätter jag äter på proteindagarna och så får familjen stå ut med det och det gör dom! Jobbigast är det för maken som ofta får med sig det i matlådan flera dagar i sträck men hittills har han inte klagat.
Så skulle alla få ha det för det hjälper verkligen :-)


Enligt Dukansidan ska jag vara i attack fyra dagar och sedan ska jag gå in i viktminskningsfasen men jag mår väldigt bra idag så jag fortsätter nog till på söndag. Jag har visserligen fortfarande dåligt med ork men vad gör det? Jag kan ju sitta i soffan om jag vill...
Det finns så mycket man kan göra när man sitter still ;-)
Man kan se filmer och man kan spela Wordfued och när man ledsnat på det kan man gå en promenad.

Idag tyckte jag att vädret borde vara lämpat för en promenad utomhus...
Man kan tycka en sak innan och en helt annan sak efteråt :-)
Det var blåsigt och kallt som bara attan. Vi fick gå snabbt för att få upp värmen och för att komma ifrån vinden men det blev i alla fall 30 minuter och mer än så kan man nog inte kräva idag.

Dag 4 avklarad!!!

· Frukost - äggröra, kalkonbacon, kaffe och vatten samt vitamintablett.
· Lunch - yoghurt
· Middag – resterna av fläskfilén från i går och till det blev minikeso

Jag vet att kalkonbacon innehåller lite väl mycket fett men det smakar så gott och man står sig nästan hela dagen på det så jag tycker att det är värt att göra det avsteget.
Motionen blev alltså 30 minuter promenad.

Nu är det åter dags att spela lite.
Kram till alla som också har världens bästa familj.

3 kommentarer:

 1. Kalkonbacon tycker jag är ett utmärkt alternativ till vanligt bacon, tycker inte du ska ha dåligt samvete. Särskilt inte eftersom jag syndat i dag med både ett glas rött och ett glas vitt vin.
  I min familj är det nästan bara jag som äter rester, de dagar jag jobbar hemifrån i alla fall.
  Så har det varit förr också, bara det att nuförtiden äter jag bara de rester som passar Dukan, allt annat åker i soporna om ingen annan förbarmar sig, för jag är INTE familjens slasktratt längre!
  Om det betyder att jag har världens bästa familj vet jag inte, men jag har i alla fall en familj, och det är jag glad för;-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ser att du kommit till dag fyra på första fasen, va roligt! Hoppas det fortsätter bra och att du fullföljer alla fyra faser! :) jag ska själv börja på denna diet, och man kommer kunna följa mig på min blogg. Så skulle vara tacksam om du någongång kunde kika in och kanske ge lite tips och så :) lycka till! Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Maja
  Fick en kommentar från dig att du undrade var jag var...långt bort från allt Dukanande den saken är jag jättesäker på men på söndag ska jag ha ätit ut allt och återvänder *hemska tanke på vad jag kan väga 3 siffrigt ja det är jag nog 100 på :-((( men jag har mig själv att skylla

  SvaraRadera