Whole30

LilySlim Weight loss tickers

tisdag 22 maj 2012

Javisst lever jag

även om jag inte syns så mycket just nu.

Då ska vi se om jag klarar av att sammanfatta den senaste tiden.
Ni som följt mig vet att jag inte gillar sammanfattningar men här kommer ändå ett försök.

Fredag - Jag jobbade sent och det var massor att göra på jobbet. Det fungerade inte ens att stänga  receptionen utan till slut gav jag upp och höll öppet en extra stund. Kom hem och ramlade i säng :-)

Lördag - delar av barnbarnskaran dök upp och förgyllde vår helg. Maken tävlade och jag blev glad över lite sällskap. Barnbarnen hade paxat att mormor skulle få bada dem och lägga dem och det gjorde jag ju gärna. Bara att få sitta och läsa en godnattsaga för dem ger mig energi.

Söndag - Blev väckt av de små och fick rå om dem en stund. Vi hade en mysig frukoststund och efter det fick jag äntligen se "Bilar 2".

Vi hade en skön dag ute när nu sommaren äntligen dök upp.Måndag - Vägde mig på morgonen och hade gått ner 0.5 kg så dagen började riktigt bra. Och det fortsatte. Jag jobbade sent och blev för omväxling skull färdig i tid och hade inga arbeten som låg kvar.

I dag har jag också jobbat - det blev lite extra när jag fick rycka in och hjälpa till och det gjorde jag gärna för när jag var klar så fick jag en underbar massage av en av de inhyrda tjejerna.
Nu sitter jag här och längtar till sängen men först ska jag slå Amonazon ordentligt. Hon brukar vinna över mig men idag verkar det bli storslam för mig :-)

Kram till alla som har tålamod.

1 kommentar:

  1. Det låter som om du haft några riktigt bra dagar!
    Barnbarnsmys, viktnedgång och massage! Och så härligt väder på det! Kan inte bli bättre ;)

    Kram

    SvaraRadera