Whole30

LilySlim Weight loss tickers

tisdag 8 januari 2013

Whole30 dag 7

En hel vecka avklarad och jag måste erkänna att det är inte är några svårigheter att hitta på mat.Men jag ska börja med att tala om att jag har fått med mig folk från jobbet nu.
Det är en av grejorna med att man är noggrann och inte slarvar ibland....
folk börjar undra varför man inte smakar.

Nu hade jag ju anledning att berätta om mitt nya tänk eftersom en del hade läst om min duktiga dotter och hade frågor....inget som jag kan besvara men jag har ju någon att fråga så det blir till att vara mellanhand under ett tag nu...och det är jag gärna :-)

Till frukost idag blev det kokta ägg och lite grönsaker. Helt ok...varken mer eller mindre.
Till lunch blev det sallad med tonfisk och det är gott och går att variera i det oändliga.
Men middagen!!!
Jag stekte grovt strimlat nötkött och slog på lite vatten och lät det efterkoka en stund men visste inte riktigt vad jag skulle ha till.
Jag hittade brysselkål och morötter i kylen och de slängde jag ner med lite mer vatten och så fick det koka ännu mer....så mycket  att brysselkålen helt kokade sönder och blev som en sammanhållande massa mellan köttet och morötterna...låter inte så upphetsande men jösses vad det var gott!

Efter middagen var det dags för årets första styrelsemöte på FRG och i kväll var det enkelt att tacka nej till fikabrödet trots att en klar favorit (Maryland  Cookies) låg på fatet.
Det har nog aldrig varit så lätt att avstå...jag kände mig inte ens frestad.

Jag tror att mitt gräsliga sötsug helt har gått över!!! Peppar peppar.

Kram till alla som klarar sig

5 kommentarer:

 1. Oooh! Vad bra du är som stod emot Maryland Cookies!! *high five

  Jo, det värsta är nog över nu skulle jag tro! Visst, nån stund här och där kan det säkert kännas lite jobbigt, för det kan fortfarande vara lite lurigt mentalt. Men du är sååå bra på det här jue! :D
  Hejjahejja!

  Kram på dig, fina du!

  SvaraRadera
 2. Mm brysselkål! Kommer aldrig ihåg att köpa det jag. Heja dig!
  Sv: Nja, billigare blir det ju inte ändå, det blir en stor smäll på fredag istället. Skriver ju ner hela veckan saker jag kommer på som ska handlas, haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det blir nog inte billigare men man kan ju "tro" det och få känna sig lite duktig :-)

   Kram

   Radera