Whole30

LilySlim Weight loss tickers

måndag 3 december 2012

Var tar tiden vägen

är min stora fundering i dessa tider.Så här när det börjar lacka mot jul så hinner man knappt andas mellan alla åtaganden.
Nästan varje kväll när jag gått och lagt mig så har jag gnällt inför maken att jag inte hunnit allt under dagen och han gnäller tillbaka med att
-Nu var det längesedan du skrev på bloggen...
och så suckar vi och säger att
- I morgon blir det bättre!
Min fråga är nu
- När kommer imorgon?!

Min tid verkar aldrig infinna sig.
Men jag ska inte klaga för en del av den tid som "rinner i väg" går åt till barn och barnbarn och den tiden är den viktigaste tiden som finns.

Hmmm, nu kom det dåliga samvetet för jag vet att jag har lovat Lillprinsessan att gå på bio med henne men jag vet bara inte hur jag ska hinna. Jag får försöka hinna lite i mellandagarna för då har jag faktiskt fått till lite ledighet och det kan behövas.

Det har blivit extraextraextra mycket arbete för en kollega har varit sjuk och ingen ersättare har vi fått tag på så det har inneburit att vi andra har fått dela upp hennes tid mellan oss och jag som bara jobbar halvtid har fått ta den större delen för det är svårt för de som jobbar heltid att orka med mer än den heltid de redan gör.

Men om det nu stämmer med alla timmar hit och dit så ska jag ha hela julen ledigt och då....då ska jag ha tid med allt som jag vill göra :-)

I går kom det ett gäng barnbarn och hälsade på lite spontant och mitt förråd av kramar blev påfyllt som aldrig förr. En älskad Tornado kröp upp i mormors knä och kramade hårt och länge så att jag skulle klara mig ändå till jul och om jag är lite försiktig med dem så ska det nog fungera.

Så därför ger jag ikväll bara kramar till de som känner att de behöver en.