Whole30

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 25 april 2013

Hur bra

får man ha det?!

I går var jag inte på topphumör.
Värken som inte varit speciellt framträdande det sista året slog till med full kraft igår hela kroppen skrek och det var nästa så att jag skrek för att överrösta den men så kom jag på att musik är mycket bättre än skrik :-)

I morse tog jag sovmorgon så att jag inte ska vara så himla trött i kväll när jag kör hem efter jobbet :-)
Det blev en riktigt lugn och skön morgon i soffan. Därefter en lång och  varm dusch och när jag väl kom ut därifrån sån höll maken på att förbereda lunch så jag hann smörja in mig innan det var dags att äta.

Kom till jobbet i tid och där fanns det färskt kaffe med skvaller till ;-)
Vår vaktmästare hade plockat med massor av det som jag skulle gjort så jag kunde bara sätta mig på kontorsstolen och slappna av.
Det verkar som om alla fattade att jag inte var mitt vanliga jag igår och de hade ansträngt sig för att göra denna dag lättare för mig.
Och det blev den verkligen!!!
Tack PJ och MA för stöttning.

Så kom det lite annat folk inramlande och nästan hela kvällen har ägnats åt kaffe, skvaller och massor av befriande skratt. Detta är en underbar arbetsplats där alla får utrymme för att "bara vara" i bland.
Visst är det stressigt och ibland är det lite väl mycket att göra men våra kunder är helt underbara och våra chefer är nog nästan ännu bättre. De gör allt för att inkludera oss i beslut och de ser oss verkligen som viktiga resurser. Det känns alltid lika roligt att gå hit.

Nu ska jag strax börja plocka undan dagens arbete och förbereda morgondagens.

Kram till alla som har roligt

onsdag 24 april 2013

FRG och SVBK

är vad jag för tillfället ägnar mina tankar åt.

Var i väg på styrelsemöte i går och känner att det är härligt när mer och mer människor lägger tid på ideellt arbete. Det behövs att så många som möjligt engagerar sig så att vårt samhälle kanske blir lite tryggare.

Trygg börjar jag känna mig på mitt jobb också.
Nya chefen "skvallrade" idag och sa att vi i receptionen fått massor med beröm igår på föreningens årsmöte och det känns bra.

Känns bra gör  även kroppen efter ett långt besök hos underbara Malena. Hon har knådat och tryckt på ömma muskler så nu har jag så där mitt emellan ont och skönt. Men jag vet ju att jag mår bättre redan i morgon så det är helt klart värt det.

Bättre hoppas jag även att alla vi med Fibromyalgi kommer att må så småningom.
Med genombrott inom forskningen så finns det kanske en möjlighet.
I och med artikeln i Aftonbladet väcks det hopp i ömma kroppar och trötta själar. Tänk vad ett erkännande skulle göra mycket för att återupprätta självkänslan för alla som under många år bara betraktats som lata och gnälliga. Att benämnas SVBK är förnedrande och tär på redan trasiga hjärtan.
Nu kan vi bara hålla tummarna att det verkligen blir något av detta....kanske inte så mycket för oss gamlingar men för alla människor som i framtiden kanske drabbas finns det i varje fall hopp.Nu ska jag sova så att jag orkar jobba även i morgon.

Kram till alla som hoppas. Och en extra kram till kompis som flyttar i morgon.

måndag 22 april 2013

Ny vecka

inledde jag med att ha gått ner 0.4 kilo....
det räknas knappt men det betyder ändå att jag har gått ner nästan allt som jag gick upp.
Så länge det rör sig kan man vara glad :-)
Det hade gått betydligt bättre för maken som denna vecka gått ner det kilo han gick upp förra veckan.

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att det ska komma någon att hjälpa mig med kopiatorn.
Den krånglar och det har fastnat papper i en vals som jag inte kommer åt ens med lång pincett....
fördelen är väl att jag inte hinner trycka upp och klippa ut nya kort som vi behöver utan får lämna det till kollegan i morgon.
 
Jag tror inte hon blir så glad men å andra sidan är hon van vid att den krånglar och är betydligt händigare än jag när det gäller just den grejen....
Eller så är hon nog händigare än vad jag är oavsett vad det gäller....
förutom datorer för där är jag bäst ;-)

Hade ett givande samtal med nye chefen också.
Han fixar och grejar för oss i receptionen så snart får vi väl utnämna honom till "Hederskärring" ;-)

Nu har det varit lite så där med att hinna med maten igen.
Jag är inte så väldans hungrig och då är det lätt att strunta i det fast jag vet att jag mår bäst när jag äter hyfsat regelbundet. Jag får väl göra en kraftansträngning senare i veckan så att jag kommer i takt igen.

Nu ska jag se till att få gjort lite för kollegan som ska få gjort lite för mig i morgon :-)

Kram till alla som är bäst ;-)

söndag 21 april 2013

Oj vad tiden går fort

det är knappt man hinner med och det märks när man inser att jag inte bloggat sedan i tisdags?!

Min vecka har varit riktigt bra.
På onsdag jobbade jag och det var ett sådant där mellanpass när man inte hinner något innan och inte har ork/lust med något efter.
Dagen gick i varje fall och sedan blev det torsdag och då jobbade jag kväll så jag hann med lite här hemma.
Fredag var jag ledig och då fick jag lite fart. Det blev ganska städat och med makens hjälp blev det även handlat och det är skönt att ha det gjort.

På lördagen var jag i väg på distriktsstämma för Civilförsvarsförbundet i Västra Götaland och det var ett trevligt arrangemang.
Jag blev dessutom vald som en av representanterna för vårt distrikt till förbundsstäman i oktober och det ser jag fram emot.
Det blev många timmars sittande för det var ganska mycket som skulle gås igenom och många utmärkelser som skulle uppmärksammas.

Hem igen och då ringde yngsta dottern och kollade om vi skulle vara hemma och det skulle vi :-)
De brukar försöka passa in sönernas sänggående med resan men denna gång var de två stora vakna hela vägen så det blev lite kli på ryggen och så satt vi lite tysta och väntade på att de skulle somna vilket de självklart gjorde till slut och då gick vi andra också och lade oss.
Vaknade så lite före sju av att Tornadon stormade in och meddelade mormor om att nu var det morgon så nu skulle det lekas :-)Lekt färdigt har jag ivarje fall gjort för den här veckan.
Nu ska jag fixa lite inför morgondagen som är en lång dag med kväll på jobbet och en del som ska hinnas med innan dess.

Kram till alla som inte alltid hinner allt