Whole30

LilySlim Weight loss tickers

lördag 31 mars 2012

Avklarat

en av helgens fullspäckade dagar.

I dag har det varit kurs i civilförsvarets regi.

Dagen har vi använt till att lära oss massor om sårbarhetsanalyser. Man kan lätt bli lite nojig när man hela dagen funderar på vilka hot och risker som vi dagligen utsätter oss för.
Jag måste nog spela lite Dr Mario så att hjärnan rensas från läskiga scenarior....
Som om inte baciller som skrattar åt mig skulle vara läskigt ;-)När jag kom hem efter min långa dag hade min underbara make fixat maten och det var bara att sätta sig vid dukat bord ;-)
Vi hann även med ett avsnitt av Fringe.

I morgon är det utflyktsdags igen men denna gång är det besök hos barnbarn som står på agendan.

Kram till alla som har klarat av dagen

fredag 30 mars 2012

Fredag på jobbet

är en trevlig företelese.

På det här stället är det ganska lugnt på förmiddagar och sena kvällar men mitt på dagen är det rushigt och idag har det varit värre än vanligt men det är faktistk himla kul att få en massa "problem" som ska lösas, frågor som ska besvaras och kunder att ta hand om.
Jag gillar det!!!

Nu är det i varje fall en av de lugna stunderna så nu hinner jag skriva lite.

Jag måste bara säga att om ni tycker att jag är dålig på att kommentera era bloggar så är det bara för att ibland hinner jag inte men jag läser och jag tycker det är roligt att det går bra för så många. För oss som det går lite sämre för är jag glad att vi då har varandra. Delade problem halveras medans delad glädje fördubblas.


Som ni nog alla har förstått nu så kommer jag inte att nå mitt mål med utmaningen men jag hoppas att någon annan känner sig manad att starta en ny utmaning som jag kan hoppa på :-)


Kram till alla som delar med sig.


torsdag 29 mars 2012

Jobb

och shopping har den här dagen ägnats åt.

Började tidigt idag och det innebar att jag åkte hemifrån kl 07 :-)
Efter jobbet åkte jag till stora staden och träffade äldste sonen. Vi hade lite inköp att fixa inför söndagen och så tog vi en fika hemma hos honom.
Det är himla mysigt att ha lite egentid med de stora ibland. Nu måste jag fixa så att äldsta dottern och jag kan fika en dag för vi träffas bara när alla andra är med och då blir det inget riktigt "pratande".
Sen kan man börja om från början igen. Tur att de är flera så de inte tröttnar på mig :-)Nu ska jag sjunka ner i soffan för jag har några hektiska dagar framför mig och behöver samla krafter.

Kram till alla som håller sig flytande


Dagens viktigaste

Grattis till vår älskade lillprins som i dag fyller 4 år...
men jag får inte träffa honom förrän på söndag :-(kram till alla som längtar

onsdag 28 mars 2012

Vilodag

infaller inte alltid på söndag numera.
I dag hade jag min och den har jag njutit av ;-)

Jag har tittat ikapp lite på allt möjligt som fanns inspelat, så har jag spelat mycket WF och till och med vunnit några matcher. Jag har också hunnit med att...
bädda rent, städa sovrummet, tvätta sängkläder, stryka en del tvättade kläder, vikt in en himla massa handdukar, lagat mat som räcker hela dagen i morgon, pratat med min mamma en lång stund, talat en liten stund med äldste sonen, en liten stund med yngsta dottern, en lång stund med yngste sonen, ganska lagom stund med maken....
Känner att det är en hel del för att vara vilodag.

I morgon ska jag jobba tidigt och sedan ska jag till sonen och vi ska i väg och hitta någon lämplig present till morgondagens födelsedagsbarn. Det är lillprinsen som fyller 4 år men vi firar honom till helgen. De bor en bit bort och det blir svårt att hinna dit en vanlig veckodag så nu längtar jag till helgen.

Nu hör jag hur den alldeles fräscha sängen ropar på mig.Kram till alla som vilar ibland.

tisdag 27 mars 2012

Jaja

jag har börjat inse att jag inte alltid kan göra det jag vill när jag vill det...
men jag kunde göra fina naglar igår även om det var en av mina morötter för ett delmål och det har jag ju inte nått ännu men jag tänkte som så att även om jag inte blir smalare så kan jag bli vackrare och nu när jag har en nageldesigner dörr i dörr på jobbet så passade jag på.

Denna gång är det faktiskt min egen hand :-)

Vikten då?
Jo jag tycker att byxorna som jag köpte när jag började jobbet för en månad sedan börjar bli stora och det är nog inte så mycket vikten i sig som omformningen som ger mest resultat.

Men jag blev glad i går när vågen visade ett helt kilo ner.
Inget godis, inget bröd och bara vanligt röra på sig ger i varje fall lite resultat men om ni vill se på riktiga resultat av det här med att läka kroppen så gå in på Ealinas sida. Hon gick i mål i dag och det tycker jag att vi ska uppmärksamma.
Jättegrattis till henne som varit så duktig!!!

Nu är det bäst att jag dyker i säng om jag ska klara av morgondagen.

Kram till alla som kämpar

söndag 25 mars 2012

Jag fattar inte

vart tiden tar vägen?!

Hela helgen har bara försvunnit.
I dag är jag på jobbet och då blir det lite struktur.

I fredags var jag ledig men hann ändå inte med något. Jag städade i förebyggande syfte och så var det lite tvätt att ta vara på men det var allt jag hann med. Maken kom hem tidigt så vi fick veckohandlat.

I går var jag på konferens med Civilförbundet och det var ett fulltecknat schema ;-)
Först åkte vi lite vilse men hade startat i så god tid att vi ändå hann.

Det var en del nytt att ta med sig hem till föreningen och lite gammalt som skulle redovisas.
Egentligen så är det den sociala biten som ger mest när man träffas på det viset.
Man kan lära sig mycket nyttigt av det skvaller som serveras till kaffet och mycket kaffe brukar det bli.Nu sitter jag här på jobbet och har lite "rast"
Behovet av receptionen är lite vågigt så här på söndagar så man får vara beredd på antingen stiltje eller full storm men det är ju omväxling som förnöjer så jag är väldigt nöjd.

I morgon är det åter dags att ställa sig på vågen. För min del hoppas jag numera bara att det står stilla.

Kram till alla som njuter av omväxling.