Whole30

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 5 april 2012

Då var det dags

att dra iväg över helgenTiden jag inte befinner mig på kvasten ska vi hjälpa ungar att spika staket...eller rättare sagt....vi ska vara barnvakt medan föräldrarna spikar.

Jag tänker i varje fall redan nu passa på att önska er alla en riktigtKramar till alla som vill ha en :-)


onsdag 4 april 2012

Onsdag

och livet är helt under kontroll...i varje fall idag :-)

Jag är på jobbet i dag och har hittat lite tid att sitta här.
Vissa tider är lugnare än andra och bäst av allt är att ingen här tycker illa vara för att jag sitter och sysslar med mitt. Det är en bra arbetsplats och alla är nöjda så länge jag gör det som är mig ålagt. När och hur jag gör är det ingen som har åsikter om. Det är skönt för att bli jagad för man sitter vid datorn en stund hade nog varit en alltför stor omställning för mig ;-)

Helt plötsligt fick jag något att göra...
Lillasyster ringde från Italien och behövde ha ett hotellrum bokat och det var bara att söka, hitta och slutligen boka ett rum åt dem. Många sms gick det åt men jag tror och hoppas att det blev ett bra hotell. Hon och hennes make kastade sig i väg med bilen och hittade ända dit. Hoppas de får en underbar påsk med lite bättre väder än vad vi har.Vaknade i morse och det var många minusgrader ute.
Jag stängde fönstret och kröp ner under täcket en stund till.
Det är lyx!!!

Nu ska jag nog se till att få jobbat undan lite så det inte blir så mycket att göra när jag ska stänga igen klockan 21.

Kram till alla som behöver lite uppmuntran.

måndag 2 april 2012

Viktigt

var det väl inte att ställa sig på vågen i morse.
Den visade varken upp eller ner och efter den här helgens bravader får jag nog vara tacksam för det.

I går var vi hos lillprinsen som hade släktkalas. Farmor och mormor fick slåss om de små och det är tur att de är många så att till och med morfar hade en att leka med...farfar kom lite senare så han fick nöja sig med resterna ;-)

Vi fick en härlig dinosaurie-tårta som jag inte kunde motstå. Så kom prinsen och satte sig bredvid mig och plockade godis ur den stoooora skålen som stod på bordet och när han visste att jag gillar sockerbitar och gröna grodor så satt han och plockade ur sådana till mig och då åkte de bara ner i magen....fel men mysigt :-)

Även denna dag skulle varit fullbokad men hur det nu var så blev mötet i morse inställt och styrelsemötet i föreningen blev framflyttat och plötsligt hade jag en hel dag att göra ingenting och ingenting har jag gjort ;-)

Det verkar som min nya "diet" är bra för min kropp.
Mina eksem är helt borta.
Mina leder är mindre svullna och värker nästan aldrig.
Min övriga värk är numera ganska sällsynt.
Min ork är mycket bättre.
Min mage är mycket, mycket bättre.
Ja allt är faktiskt väldigt mycket bättre!!!Kram till alla som känner sig lite bättre :-)