Whole30

LilySlim Weight loss tickers

söndag 22 april 2012

Utan snus i sju dagar

försmäktar jag på denna ö!

Nej riktigt så illa är det inte, däremot har jag varit utan tillgång till dator i flera dagar och  eftersom jag inte snusar så är mitt dilemma värre :-)

Tisdag och onsdag  blev konstiga dagar med jobb och snurriga möten. Allt gick över förväntan bra men jag hade knappt tid med toabesök mellan alla händelser. Torsdag hade jag tänkt vila men då hamnade jag på konferens. Det var angelägna ämnen men jag hade nog inte riktigt tid att sitta där. Jag skulle göra Powerpoint presentation för två föreningar, plocka ihop allt som skulle med på mässan, vara utvilad och på G....

Det blev som det blev...jag vaknade på fredag morgon med värk i ländryggen. Ingen bra start inför två dagar mässa :-)

Jag har tur att jag är i föreningar där vi hjälper varandra. Killarna i ena föreningen gjorde allt vad de kunde för att hjälpa till. De kröp mellan montrarna och drog elkablar, fixade med datorerna och fick fram alla bord och stolar. Gubbarna i den andra föreningen fixade allt utom datorerna så där kunde jag sitta stilla på en stol och bara knappa lite.
Presentationerna blev bra och informativa!
Montrarna blev proffsiga!
Och hela helgen har varit urkul!
Massor med människor som var intresserade av det som vi visade och mängder med roliga montrar att besöka. Även om ryggen gjorde att jag helst höll mig på plats i våra montrar.Men hur roligt det än är så blir man tröööött. Allt sorlet, alla människor och allt som ska flyta tar på krafterna och minnet.

Förlåt Amonazon att jag varken bloggat eller WF men jag har inte haft tillgång till verktygen som behövs. Datorerna var upptagna av PP och telefonen hade jag lagt i väskan och där blev den liggande :-(

Nu ska jag bli bättre igen.
Nu är det jobb, barnbarn, städ och vila som gäller och självklart bloggen och  WF ;-)

Kram till alla som har tålamod med mig


1 kommentar:

  1. Du är förlåten, kan nog till och med vara nyttigt att ta lite WF paus ibland.
    Trist med värken, hoppas det är bättre nu.
    Kram /Mona

    SvaraRadera