Whole30

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 25 april 2013

Hur bra

får man ha det?!

I går var jag inte på topphumör.
Värken som inte varit speciellt framträdande det sista året slog till med full kraft igår hela kroppen skrek och det var nästa så att jag skrek för att överrösta den men så kom jag på att musik är mycket bättre än skrik :-)

I morse tog jag sovmorgon så att jag inte ska vara så himla trött i kväll när jag kör hem efter jobbet :-)
Det blev en riktigt lugn och skön morgon i soffan. Därefter en lång och  varm dusch och när jag väl kom ut därifrån sån höll maken på att förbereda lunch så jag hann smörja in mig innan det var dags att äta.

Kom till jobbet i tid och där fanns det färskt kaffe med skvaller till ;-)
Vår vaktmästare hade plockat med massor av det som jag skulle gjort så jag kunde bara sätta mig på kontorsstolen och slappna av.
Det verkar som om alla fattade att jag inte var mitt vanliga jag igår och de hade ansträngt sig för att göra denna dag lättare för mig.
Och det blev den verkligen!!!
Tack PJ och MA för stöttning.

Så kom det lite annat folk inramlande och nästan hela kvällen har ägnats åt kaffe, skvaller och massor av befriande skratt. Detta är en underbar arbetsplats där alla får utrymme för att "bara vara" i bland.
Visst är det stressigt och ibland är det lite väl mycket att göra men våra kunder är helt underbara och våra chefer är nog nästan ännu bättre. De gör allt för att inkludera oss i beslut och de ser oss verkligen som viktiga resurser. Det känns alltid lika roligt att gå hit.

Nu ska jag strax börja plocka undan dagens arbete och förbereda morgondagens.

Kram till alla som har roligt

1 kommentar:

  1. skönt att få stöttning av sina kollegor när man har en dålig dag, guld värt!! Kram

    SvaraRadera