Whole30

LilySlim Weight loss tickers

onsdag 30 maj 2012

Hmmm

Jag var visst lite otydlig i går så idag tänker jag vara riktigt klar.Elefanterna som gick lösa i Slottskogen i Göteborg i går var tydligen inte dagens samtal på alla arbetsplatser men för att ingen ska behöva undra så har ni länken här.

Stryker gör jag nog lite väl sällan nuförtiden men de gånger jag lyckas passa in det så är det ofta strålande väder ute. De gånger brukar jag inte ha så mycket val eftersom högarna bara växer....

Växer gör det i vår trädgård också...tyvärr bara ogräs men det ska ändras på. Även här brukar mina planer spricka. De dagar jag har tid och möjlighet att vara där brukar det regna och därför planterar jag i regnet...jag tror inte det är extra bra för växterna utan mitt liv är ofta lite rörigt på våren :-)

Städa brukar jag behöva göra oftare än plantering men det kommer alltid till ett kritiskt läge där städningen är ett måste ur ren hälsoaspekt och att städa när solen skiner gör mig glad alltså städar jag då.

Nu har alla frågor besvarats tror jag :-)

Idag var en ledig dag men jag skulle ändå till jobbet en sväng för vi skulle ha personalmöte. Efter det skulle jag städa var det tänkt men mötet drog ut så länge på tiden att jag inte hann något mer så nu får allt...trädgård, städ och strykning vänta till helgen.

Kram till alla vars planering inte är perfekt :-)

2 kommentarer:

 1. Nämen! Elefanter på vift! Hihi, där ser man!

  Min planering är långt ifrån perfekt just nu, så jag kramar gärna tillbaka :)

  SvaraRadera
 2. Försöker nog planera, men det blir långtifrån perfekt.
  Ikväll planeras det för fest, sommarfest med jobbet, men vädret är långt ifrån perfekt.
  Så kan det gå, men det blir nog sköj i alla fall:-)
  Tack för info om elefanterna, det hade jag missat, för långt hemifrån antar jag.
  Kram på dej bästaste WF kompisen.

  SvaraRadera