Whole30

LilySlim Weight loss tickers

onsdag 2 februari 2011

Dukan, Attackfasen dag 2


När är det kväll här. Middagsbordet är avdukat och disken inställd i maskinen. Så då är det bara att sammanfatta denna andra dag.

Frukosten blev 2 kokta ägg, 2 dl filmjölk och 1 ½ msk havrekli. Till det drack jag vatten och en stor kopp te.
Till lunch åt jag grillad fläskfilé och 2 msk lättkeso.
Middagen bestod av en stekt köttbit och till det 2 msk lättkeso med lite rödlök i.

Jag är förvånad att jag som älskar potatis och bröd inte har några problem med att avstå. Nu underlättar det att hemmaboende sonen inte äter potatis och min underbara man nöjer sig att äta det jag äter om jag bara kompletterar hans lunch med lite grönsaker. 
Man måste ha lite tur när man ger sig i kast med stora förändringar.

Jag har en himla lust att smyga ner och väga mig men gubben och jag har lovat varandra att bara väga oss på måndagar. Så om det är någon som skulle vilja veta viktnedgången dag för dag så är det bara till att gå i gång med den här dieten och väga sig själv. Jag ska vara ståndaktig och vänta tills på måndag.

Kram till er alla andra som kämpar med vikten och jag hoppas att jag med den här sidan kan inspirera lite grand.

4 kommentarer:

 1. Haha, ja, det är svårt att hålla sig från vågen när man känner att det går bra! Själv väger jag mig varje morgon. Dumt, kanske. Men då ser jag ju om det gått neråt till exempel på onsdagen och uppåt och hamnat på samma igen till måndagen. Och då känns måndagens stillastående inte riiiktigt lika jobbig ;)

  Och det där med ägg till frukost är kanon! Jag brukar bli jättemätt och klara mig länge på två ägg och lite smör/majonnäs. Plus min hink med kaffe då, hehe.

  Kram till dig med, som kämpar :)

  SvaraRadera
 2. Keso är ju jättebra!! Ju mer jag läser och hör om att man faktiskt kan gå ned i vikt med detta så blir jag ändå lite sugen faktiskt. I alla fall nu när jag läser om att någon som gillar bröd ändå fixar detta.

  Hmm... får nog googla lite på dukan...

  SvaraRadera
 3. Keso och ägg, men glöm inte en grönsak då och då
  Lite kolhydrater måste man ha, så inte hjärnan skrumpnar. Lycka till på färden

  SvaraRadera
 4. Tack för uppmuntrande ord.

  SvaraRadera