Whole30

LilySlim Weight loss tickers

söndag 27 februari 2011

Sammanslagningsfasen dag 23

Min söndag har varit en dag i trötthetens tecken.
Jag har varit så trött idag att jag nästan har haft svårt att hålla mig vaken. Bullar med socker i två dagar i sträck och genast börjar kroppen att krångla. Jag är nästan övertygad om att det är sockerbegäret som kräver att bli stillat men jag tänker inte falla tillbaka. Jag har kommit så långt på väg. Det är visserligen bara 6 av de 30 kilon som ska bort men ändå känns det som en bättre början än någonsin tidigare.

Det känns nästan som om kroppen har börjat uppskatta mitt arbete.

Eftersom det är söndag så åt jag äggröra och knaperstekt bacon. Lunchen blev resterna från igår alltså kycklingfilé och tzatziki. Åt ett mellanmål bestående av en galett och en god kopp te. Till middag nu ikväll åt jag grytstek och brysselkål samt några bitar tomat. Jag är mätt och belåten och längtar inte efter något speciellt alls.

I morgon är det åter dags att ställa sig på vågen men denna gång är jag inställd på att den visar uppåt igen. Frågan är bara hur mycket.

2 kommentarer:

 1. Jag tycker att du klarar detta hur fint som helst! Jag håller med om att det är en kanonbörjan! Du ska se att det kommer att gå lika bra tills du når ditt mål! :D

  Alla har några sockerdagar ibland som ställer till det och gör att det blir extra svårt att stå emot sockret dagarna efteråt. Kämpa på bara så tror jag, nej jag _vet_, att du kommer att klara dig utan sötsaker veckan som kommer!

  Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 2. Det är så himla skönt att få dessa bekräftande ord här. Att veta att andra också kämpar och att allting löser sig.
  Kram till dig med

  SvaraRadera