Whole30

LilySlim Weight loss tickers

fredag 1 april 2011

Viktminskningsfasen dag 55

Jag har blivit lite lurad idag men har inte själv lurat någon...ingen som går på mina dåliga aprilskämt längre.

Dagen har i varje fall varit bra. Hann se mer Dexter och även ta en liten tur med yngste sonen. Han försökte fresta mig att äta en MacDonald idag men jag var ståndaktig! Vi åkte hem och åt av grytbitarna från igår. Han fick ris och jag tog tzatziki till mina bitar. Till frukost hade jag ätit ägg och galett och nu ikväll åt jag grillad kyckling och rotfruktsgratäng. Vet att jag sagt 5 dagar protein men jag kände för lite grönsaker helt enkelt. Hoppas det ger massor med energi så jag orkar städa i trädgården imorgon. De har ju lovat fint väder så jag hoppas! Det finns så mycket som behöver bli gjort.

Har även en B-plan om vädret inte är på min sida. Har två stycken förråd som behöver städas. I det ena finns det massor med kläder som jag nu ska fatta beslut om. Allt som är för stort åker ut. Jag tänker aldrig mer behöva dem. Det som är för litet men snyggt och inte för omodernt får hänga kvar ett tag. Kanske till och med hittar något jag kan använda nu :-)

Nu ska jag se om det finns något på TV:n att se...saknar redan Let´s dance.

2 kommentarer:

 1. Och jag har lurats men inte blivit lurad, tråkigt nog... :P
  Jag sa nyss åt mistern att han får en ny chans 1 maj att lura mig till skåne :P

  Bra gjort att inte äta mc Donk mat! Jag har blivit utsatt för frestelsen EN gång, det var i feb. Jag hade kunnat klara mig egentligen, men jag hade i ett par år lovat att nästa gång jag är på donken så ska jag prova en mcfeast som alla pratar om ^^ Så jag gjorde det... stygga jag..

  Här ska det storstädas lägenhet imorgon, och så lite zumba och en promenad om det är fint väder :) Sen tror jag att jag ska plocka fram mina största jeans och se om jag kommer i dem... :D

  Men nu är det läggdags!

  SvaraRadera
 2. Om du hade samma väder som jag så misstänker jag att det blev plan B.
  Jag har ju redan gjort det där, och det var riktigt skönt faktiskt att göra sig av alla för stora kläder.
  Om man inte har något stort att gömma sig i utan tvingas gå till affären och köpa nytt om det skulle olycka sig så att man går upp i framtiden.
  Då tror jag att man snabbt tar sig i kragen och Dukanar sig ner till fin form igen. Nu när vi vet hur man gör.

  SvaraRadera