Whole30

LilySlim Weight loss tickers

tisdag 19 april 2011

Viktminskningsfasen dag 73

Denna veckan blev det tisdagen som blev rörig i stället. Blev väl så för att jag tog det så lugnt i går.
Har kört bil hela dagen (nästan). Det är inte lätt att hålla ordning på maten när man är på resande fot men med en bra frukost kommer man ändå långt.

Jag åt alltså ägg och galett som vanligt men tidigare än jag brukar så hela förmiddagen blev lite konstig. Till lunch fanns det inte mycket att välja på. Bara en massa feta, kolhydratrika alternativ och räksmörgås. Valet blev alltså ganska enkelt. Brödet åkte i soporna men räkor och ägg smakade bra. Lite dåligt med vatten har det varit. Fyllde inte tillräckligt med flaskor innan jag gav mig iväg. Att tänka på nästa gång jag ska ut och åka.
När jag väl komma hem så blev det i varje fall lite ordning på torpet. Jag åt nötfärsbiffar med stuvade morötter. När dagen nu summeras inser jag att det blev en riktigt bra dag trots allt.

Nu ska jag ligga på soffan och göra ingenting en stund.

2 kommentarer:

 1. Tack! :P
  Har så mycket att göra nu för tiden så jag hinner inte svara på kommentarer, men är inne och snabbläser bloggar ändå :P Imorse hann jag faktiskt skriva några inlägg som jag förtidsdaterade ifall att jag kommer att vara lika upptagen dagarna framöver, men får ju långhelg nu så borde väl få lite mer tid.. fast familjen kommer ju hit så blir nog inte mycket datortid ändå :P

  Du har ju lyckats sköta din dag rätt bra ändå tycker jag! Jag slarvar med motionen och vattenintaget och såg idag 0,4 upp igen.. :( KOmmer aldrig av denna platå.

  SvaraRadera
 2. Klart det är svårt att hinna med allt men du ska se att när du blir van så blir det lättare.
  Familj över påsk är bra. Våra barn kommer så det blir säkert inte så mycket tid här heller men vi får väl göra så gott vi kan.
  Klart du kommer över platån snart. Du ska se att det löser sig.

  SvaraRadera