Whole30

LilySlim Weight loss tickers

söndag 17 april 2011

Viktminskningsfasen dag 71

Ja, då var helgen nästan slut.
Det har varit en helg med mycket sittandes. I går i soffan nästan hela dagen och idag kunde vi sitta ute i trädgården hela eftermiddagen. Det kändes som en riktig försommardag. Jag har, för första gången, provat att baka morotskakan. Jag är inte så där väldigt förtjust i maräng och nästan alla Dukan-bak smakar lite marängigt. Mycket vispade äggvitor blir lätt just marängigt. Nu innehöll ju även morotskakan vispade äggvitor men den var riktigt god. "Icingen" gjorde väl sitt till kan jag tänka mig men förra gången jag och en av döttrarna bakade så kunde det ju ha kvittat men dessa var goda. Jag provade även att baka ett "Likkbröd" och det föll maken i smaken. Det får jag nog göra fler gånger.

Helgfrukost innebar äggröra och bacon. Det blir ju lite sent och lite mycket mat på morgonen så jag blir inte så hungrig på lunchen men jag tog alltså morotkaka till eftermiddagsfikat. Nu ikväll åt vi upp det sista av älgsteken. Ja, vi åt inte riktigt allt utan det blev lite över till makens lunchlåda i morgon.

Nu är det snart dags att göra i ordning för kvällen. Kompisen som jag skulle ha träffat i veckan kommer och fikar med mig i morgon istället. Vi får väl se om hon ser någon skillnad. Med lite tur så kanske vågen är hyfsat snäll i morgon. Jag har ju fuskat med kebaben och känner att det får jag nog betala i morgon men det är bättre att man vet varför man går upp.

Lyckatillkramar till alla som ska väga sig i morgon.

2 kommentarer:

  1. Haha kul att brödet blev populärt :) Det är ju så enkelt att göra och går så fort så jag gillart. :P

    Håller med om att det är bättre att veta varför man går upp, det är ju inte ett dugg kul när man, som jag, går upp utan att veta varför... hoppas det vänder snart.

    Lycka till på vägningen imorgon iallafall! :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas det vänder för dig snart. Jag är i varje fall på topphumör idag ;-)

    SvaraRadera