Whole30

LilySlim Weight loss tickers

fredag 10 juni 2011

Viktminskningsfasen dag 125

Kom i väg till läkaren i morse och det var bra.
Han sa att jag har varit duktig med viktnedgången och att alla mina världen var jättebra. Han tyckte att min takt var bra för som han sa...på det här viset hinner skinnet och huvudet med.
Han sa att jag är helt perfekt !!!

Han tycker inte att jag ska oroa mig angående maten. Proteindiet var enligt honom ett jättebra sätt att ändra livsstil på.
Men....

Jag måste nog äta lite potatis ett tag. Om man mosar det med lite smör så är det bättre än många mediciner mot magkatarr. Dessutom ville han att jag ska äta lite frukt och bara väldigt "snälla" grönsaker. Alltså ingen kål och lök. Helst inte ens vitlök...där försvann min tzatziki :-(
Han sa att jag skulle ge det ett par veckor och sedan skulle jag återgå till min diet. Dessutom ser han gärna att jag äter mannagrynsgröt också.
Inget Dukanvänligt alls men som han sa...det betyder absolut inte att dieten är skadlig. Det är bara min "gamla" mage som spökar lite.

Gissa vad mer han sa?
Glass är inte bra i någon diet men om det hjälper så kan det vara en idé att äta det när jag känner att ingenting annat hjälper. Vad tror ni om det?

Min matdag har alltså sett ut lite annorlunda i dag.
Frukost fick jag inte äta eftersom jag skulle vara fastande inför provtagningen.
När jag kom hem tog jag en tallrik yoghurt och så åt en glass, helt enligt doktorns order ;-)
Till middag åt jag lite potatis med korv och ägg.
Mellanmålet blev också en glass men nu har jag fått medicin så det värsta (det som jag botar med glassarna) ska gå över. Han sa att jag borde känna mig bättre redan under helgen.

Så får det bli ett par veckor men det betyder inte att jag överger Dukan. Jag måste bara vara försiktig ett par veckor.

Kramar till alla som inte behöver äta potatis :-)

2 kommentarer:

 1. Vilken trevlig doktor du verkar ha, inte dumt att bli kallad perfekt.
  Min husdoktor vill jag inte träffa, han säger inget, man får lägga ord i munnen på honom, och berätta vilka prover man vill ha tagna.
  Som tur är känner jag inget behov av att träffa läkare, inte av att äta potatis heller, men glassen, åh den glassordinationen vill jag också ha,

  SvaraRadera
 2. Ja, han är bra. Jobbigt när de inte vill samarbeta med en.
  Glass är väl bra för magen antar jag men inte för midjan. Börjar redan fasa för hur det blir på vägningen...men sånt är livet.

  SvaraRadera