Whole30

LilySlim Weight loss tickers

onsdag 8 juni 2011

Viktminskningsfasen dag 123

Så är då diskbänken skinande igen.
Det är den i och för sig många gånger under dagen men det är bara nu på kvällen som jag hinner njuta av det. Undrar om man kan rationalisera bort all annan tid man lägger på att hålla diskbänken i ordning :-)

I dag började jag dagen med ett par kokta ägg och sedan gick jag och kompisen en liten promenad. Fem kilometer blev det idag och jag har myggbeten som bevisar att vi gick i skogen. Jag har minst 20 bett på rygg och nacke och lika många i hårbotten. Tack och lov finns det Xylocain annars blir det nog svårt att sova...det kliar som bara den.

Till lunch åt jag keso och kalkonskivor och en glass. Enigma hallon är så god men jag kan nog inte hålla på att skylla på magen för att äta glassen. Måste hitta något som är både snällt mot magen och snällt mot vikten...hmm blir till att prova sig fram.

Middagen blev grillad fläskfilé med rotfruktsgratäng till och lite hemmagjord Dukanbea. Smakade jättegott och var enkelt.

Har förresten äntligen sett "Änglagård...tredje gången gillt" Den var precis som jag förväntade. Lättsam och  alldeles underbar.

Nu måste jag vattna mina blommor. De älskar solen men är ganska törstiga.

Kramar till alla som kämpar.

5 kommentarer:

 1. Ja diskbänken brukar ha en tendens att skita ner sig själv... ^^
  Rotfruktsgratäng åt jag i fredags, är det inte potatis i det?

  Jag kan inte ha blommor jag, de dör pga luft torrheten och pga katter som äter upp dem...

  SvaraRadera
 2. Man kan göra gratängen utan potatis :-)

  SvaraRadera
 3. Jag brukar äta pollenallergimedicin i förebyggande syfte mot insektsbett, det funkar, man blir biten men det kliar inte.
  Diskbänksröjning är en konstant sysselsättning även här, även på jobbet fast de har anställda som ska sköta det. Jag tröttnar ofta och gör deras jobb fast jag inte borde, och dessutom har jag inte betalt för det. Jag får väl skylla mig själv.
  SV: Jo, oxfilé duger i alla lägen

  SvaraRadera
 4. aha smart =)
  Sv: hehe men jag gillar ju inte fästingar.. Jag fattar bara inte var hysterin kommer ifrån =P Gubben vägrar ju gå i gräs barfota för att man kan få fästingar på sig, men det är ju bara att borsta av sig innan man går in =P

  SvaraRadera
 5. Känner en som fått Borelia så jag är också nojjig. Kollar igenom barnen så fort de varit ute och lekt i gräset. Jag vet, sannolikheten är liten men vad hjälper det :-)

  SvaraRadera