Whole30

LilySlim Weight loss tickers

tisdag 21 juni 2011

Viktminskningsfasen dag 136

Ja, då var det nästan dags att gå och lägga sig.

Jag har varit på vift hela dagen och har inte hunnit sätta mig här förrän nu.
Jag började morgon med att laga ägg och bacon till hungrig yngste sonen. Han springer tidiga morgnar och då vill han ha rejäl frukost. Ja, det är samma unge som för någon månad sedan tyckte att en promenad till brevlådan var för jobbigt :-) Nu springer han varenda dag och han mår tydligen riktigt bra...go figure!

Min egen frukost bestod av lite ägg. Så var det iväg på dagens första inbokade möte.

Hem och åt en glass till lunch ;-)

Iväg till lilla närliggande samhället och handlade lite. Möte upp med bekanta och vi tog en fika ihop. Ihop med bekanta hamnade jag på nagelsalongen och har fixat både händer och fötter. Yeah!!! Det kan jag tänka mig att göra om. Man fick sitta i en, riktigt bra, massagestol medan man satt med fötterna i baljan. Så blev det lite filande och lite donande och lite målande. Så fick man flytta över till andra stolar så blev händerna omhändertagna :-)
Härlig cerise färg blev det.

Det blev sent innan jag kom hem och då hade härliga maken fixat lite Ceasarsallad. Det smakade ljuvligt efter den långa dagen.

Ingen promenad har det blivit...jag gick visserligen väldigt mycket när jag handlade men det räknas liksom inte. Saknar mina promenader med kompis :-( Vi får ta igen det efter midsommar.

I kväll är jag så där himla nöjd med dagen så alla får en kram ;-)

2 kommentarer:

  1. Du får promenera lite mer imorgon då =) Kämpa på!! kram

    SvaraRadera
  2. Tack för uppmuntrande ord :-)

    SvaraRadera