Whole30

LilySlim Weight loss tickers

söndag 9 oktober 2011

Omstart viktminskning dag 2 och 3

Igår var en full dag.

Började så klart lugnt och skönt med frunch tillsammans med maken. Vi hade glömt köpa bacon så det blev korv till äggröran. Lika gott men inte lika Dukanigt.

Efter det så skulle maken tävla och jag åkte i väg till föreningslokalen. Vi behövde storstäda och det gjorde vi!!!
Vi spikade upp innertak, putsade fönster, tvättade golv och slängde en massa skräp som vi har samlat på oss.
Att det ska vara så mycket lättare att städa borta än hemma :-)

Vi fikade så klart och då slank det ner två kanelbullar :-( Som om inte det räckte så fortsatte vi med onyttigheter av bara farten. Föreningen har sedan länge tradition att när en arbetsdag är slut så äter vi pizza tillsammans och denna gång var inget undantag. Jag beställde en kebabtallrik, jag åt bara några pommes men jag åt upp allt kött, all sås och alla grönsaker. Så till värre syndigheterna...
Några glas vin, ett par glas cider och sex nävar med chips.
Så kan det gå ;-(
Vi avslutade i varje fall med en 40 minuters snabb promenad hem mitt i natten. Och ja, det var en snabb promenad för det var minusgrader här och jag hade inga handskar på mig.

Dagen i dag har varit väldigt mycket lugnare ;-)


Vi åt ägg och korv när vi väl hade vaknat. Till lunch åt jag keso och det räckte mer än väl. Kände mig inte så himla hungrig efter den stadiga frukosten men däremot så har jag varit så törstig idag...fattar inte vad det kan bero på ;-) Om det inte är saltet på chipsen som gjorde mig både törstig och ganska tung i huvudet.

Det här var ingen bra start på min viktminskning och i morgon är det vägdag och då får vi se resultatet av synderna.

Lycka till i morgon alla vägare.
Kram till alla andra

3 kommentarer:

 1. lycka till imorgon =)
  Finns en tävling i min blogg om du vill vara med =) Kramar

  SvaraRadera
 2. Tänk att vi båda ägnat oss åt uppröjning i helgen. Vi har mycket kvar, men nu fick ju bilskrället plats i garaget i alla fall, och jag tror jag får in några blommor för vinterförvaring också.
  Kebabtallrik är nog inte så farligt tror jag, det är pommes fritesen man ska undvika, och lite vin var väl inte heller någon katastrof.
  Men det andra var förståss lite onödigt, var det gott då?
  Jag tror inte jag skulle gilla chips idag, jag tycker i alla fall inte att det luktar gott längre. Däremot har jag svårt att avstå från popcorn, suck.

  SvaraRadera
 3. Kanelbullarna var himmelska men chipsen slank nog bara ner med vinet ;-)

  SvaraRadera