Whole30

LilySlim Weight loss tickers

tisdag 26 april 2011

Viktminskningsfasen dag 80

Jaha, och vad har jag gjort idag då?
Egentligen ingenting. Jag har bäddat, diskat, handlat, lagat mat, tvättat, strukit och dammsugit hälften av bostaden. Alltså ingenting :-)

Till frukost blev det ägg och galett och det kändes som en bra start på hårdare rutiner. Till lunch åt jag rester från gårdagen med nötfärsbiffar och fetaröra.

Sedan kom den kritiska stunden...jag var ute i köket och skulle ha något att äta på. Det fanns ost kvar sedan helgen och det är precis sådan ost som jag bara älskar. Riktigt vällagrad grevé...inget som jag kan motstå...trodde jag. Jag skar upp några bitar och tog med ut och satte mig. Satte tänderna i den första biten och gick direkt ut och spottade ut den igen. Det är inte sådant jag ska äta. Det smakade bara konstigt så jag tog hela biten och slängde i soporna. Kritisk stund avvärjd...några kalkonskivor var mycket bättre mellanmål för min del.
Till middag åt jag grillad kyckling med tzatziki till. Det känns skönt att det gick så bra att återgå till riktigt ätande.

Kram till alla andra som upptäckt att det är lättare att inte fuska ;-)

2 kommentarer:

 1. Vadå ingenting? Det var ju mycket det där.
  Och duktigt att inte synda med osten tyckte jag.
  Vad roligt att du tycker jag inspirerar dig, faktum är att promenader blir vanebildande. Jag mår inte riktigt 100 om jag inte kommer mig ut en stund varje dag.

  SvaraRadera
 2. Jodå, visst är det mycket man gör på en dag och ändå måste man tänka efter när kvällen kommer ;-)

  Jag ska också försöka se till att jag promenerar varje dag. Det kanske kan bli en vana som ger resultat.

  SvaraRadera