Whole30

LilySlim Weight loss tickers

tisdag 2 augusti 2011

Viktminskningsfasen dag 178

Nu är vi hemkomna från prinsesskalaset.

Det är nog ingen idé att jag ens börjar skriva allt jag "anpassat" idag. Åt till och med godis som småttingarna bjöd på. Jag kommer väl att ha väldans ont i magen i natt men jag får helt klart skylla mig själv ;-)

Jag har tidigare skrivit om att det är så härligt att kunna småspringa upp för trapporna hos dottern och idag gick det ännu bättre. Plus att jag orkade bära barnbarn nedför trappan utan att ramla ihop.
Tänk att några kilon kan göra så mycket!

I morgon är det alltså dags för nystart med Dukan. Jag har tänkt att jag ska köra 4 dagar attack för att få bort allt sötsugetoch sedan är det väl 1/1 som gäller ett tag. Tänkte i varje fall börja där så får vi se hur det blir med resten.

Upptäckte att jag har ett till delmål :-)
Att komma ur fetmakategorin och räkna mig som "bara" överviktig. Det kommer helt klart att kännas som ett stort steg i rätt riktning.

Maken har ju gått upp och ner lite mer ryckvis än vad jag gjort i sommar så han tänker cruisa lite långsamt med de sista 6 kilona. Han kommer säkert snabbare dit än han själv tror men å andra sidan så är det trevligt och mycket enklare matmässigt när han håller mig sällskap på min väg.

I morgon är det åter trädgård som gäller. Ska måla mina pallkragar (det kommer foton) och så röja lite till. Vi har yttertrappan att måla också så det kanske blir en riktigt målande dag för oss båda.

Märker att man inte bara blir tjockare runt magen av alla sötsaker man blir även tjockare i huvudet. Det märks på hur osammanhängande det här blev :-)

Nu ska jag sätta mig i soffan och bara jäsa. Att man så fort glömmer hur jobbigt det är när man äter för mycket. Tur att vi blir så mycket smalare i morgon ;-)

Förresten så kom vår lilla prinsessa och satte sig i mitt knä och ville ha mååååånga kramar. Och vet ni vad?
Det fick hon!!!
Så i kväll blir det kramar till alla för jag fick mycket påfyllning från barnbarnen idag.

Kram på er.

5 kommentarer:

 1. Det låter väldigt mysigt med en massa barnbarnskramar! :)

  SvaraRadera
 2. Jag får vänta på kramar från barnbarn, eftersom min dotter bara är 10. Men jag får hoppas hon inte väntar så länge som vi gjorde (jag var 41) för då kanske jag aldrig får uppleva några.
  Är du verkligen överviktig? Du väger inte mycket mer än mig och jag känner mig bara lite småmullig, och vissa dagar med rätt kläder riktigt smal.

  SvaraRadera
 3. Det är extra mysiga kramar, det måste jag erkänna.

  Nej, jag är inte överviktigt! Jag är bara lite för kort ;-)
  Jag mäter bara 161 cm så då syns varenda extra kilo.

  SvaraRadera
 4. 20 centimeter kortare än mig alltså.
  Men du har jobbat bort 10 kilo, vilket måste kännas underbart. Du kommer vara i mål beach 2012, och då kan du med gott samvete äta färskpotatis igen.

  SvaraRadera
 5. Jag är med lite för kort.. ;)

  Att din make bara har 6 kilo kvar? Oj, vad härligt!! :D

  Jag tycker att du är jätteduktig som kämpar, det verkar gå väldigt bra för dig! Underbart att du hittat nåt som passar din kropp! Plötsligt en dag har du bara ett par kilo kvar du med! Hejjahejja!

  SvaraRadera