Whole30

LilySlim Weight loss tickers

onsdag 14 september 2011

Viktminskningsfasen dag 217 och dag 37 på utmaningen

Ny dag och nya draman.
Jag har i och för sig inte hunnit med några nya men jag har sett både "Tudor" och "House" i dag och det är verkligen draman :-)

Som tur var blev läkarbesöket mindre dramatiskt. Hon höll med om att det nog är en helt vanlig "magkatarr" orsakad av lite för mycket stress. Nu kan man väl tycka att jag inte borde vara så stressad. Flera barn är utflugna, maken är världens bästa, det finns mat på bordet, kläder på kroppen och en säng att sova i. Vad skulle man kunna stressa över då?

Eftersom jag skrev om svårigheterna med att få till ett CV så antar jag att ni har fattat att jag söker jobb...inte så lätt för en medelålders dam som de senaste åren varit hemmafru. Jag kan en himlans massa saker och jag har ganska mycket utbildning men vad hjälper det när man inte har arbetat på många år. Jag är ju inte heller 25 år längre :-) Nåväl, stressad kan man bli när livet inte faller på plats så lätt som man skulle önska.

Ja, det är inte mycket att göra mer än äta medicinen som doktorn skrev ut, spela mycket Dr Mario, pyssla om mig själv och allmänt bara stressa ner. Nu är jag glad att vi skaffade barn så tidigt så att de kan ta hand om sig själva ;-) Jag får väl bara uppdatera min lista på Räkans utmaning med "Stressa ned" så ska väl det gå bra. Jag är ju sjukligt svag för utmaningar så det ska väl gå hur lätt som helst att bli frisk i magen ;-)

 Jag sköter i varje fall maten nu och lever på ägg, fisk, keso och galetter. Det borde ge lite resultat vilket år som helst. Träningen har det varit värre med idag. Enligt doktorn så ska jag bli kvitt det värsta illamåendet inom några dagar och då lovar jag att jag ska sätta fart igen.Checklista för utmaning

 • Dieten - Det funkar bra
 • Fysisk träning - Har inte hunnit med någonting idag ;-(
 • Mental träning - Att inte bry mig om något annat än att bli frisk
 • Mot målvikt - Jag är på väg igen...tror jag ;-)

Kramar till alla som kommer med uppmuntrande ord när man som bäst behöver dem.


2 kommentarer:

 1. Jag hoppas att du mår bättre snart.. Ta det lugnt och tänk på saker som får dig att koppla bort stressen. Typ kungligheter och vackra klänningar? Och när du spelar dr mario så kan du testa att låtsas att alla de där virusarna som försvinner är stressvirusar som du kämpar bort ;)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ingen dum idé alls att jaga bort de dumma stressvirusarna :-)
  Ska absolut testas.

  SvaraRadera