Whole30

LilySlim Weight loss tickers

måndag 24 oktober 2011

Omstart dag 16 till dag 18

Jag har inte glömt den här gången.
I lördags var maken och jag på höstmöte på föreningen och min dator fick följa med och när vi väl kom hem så blev den inte uppsatt. Vi var väl helt enkelt för trötta. Det tar på gamla människor att vara ute och springa halva nätterna :-) Och i går fungerade inte blogger för mig igen. Jag ser att det är fler som inte skrivit över helgen så det är nog inte bara mitt konto som inte fungerar.

Vi skötte oss i varje fall ganska bra på mötet. Det serverades smörgåstårta och det är alltid svårt att säga nej till så jag tog 2 bitar...för vem har sagt att man måste äta brödet...det fanns massor av bra protein att äta av, räkor, rostbiff, ägg och kokt skinka ;-) Men vi avstod båda två från kaffebrödet ;-)

I går gjorde vi absolut ingenting vettigt om inte 12 avsnitt av "Desperate Housewives" kan räknas som undervisning. Den visar i varje fall hur man inte ska leva sitt liv.


Vi har en "tjocktv" och det räknas väl som 3D-tv ;-)

Maken började få min förkylning och ville inte göra någonting annat än sitta i soffan och som den förstående hustru jag är så satt jag så klart med honom ;-) Och som den sympatiska make han är så gick han inte ner mer än mig den här veckan. Vi gick båda ner 0.3 kilo och det är helt ok för min del med 1 kg på två veckor. Maken är nästan i mål så han kan kosta på sig att gå ner lite långsammare än han gjort hittills.

Maten idag har varit ägg i alla de former. Ja, och lite tonfisk till också. Mycket vatten har det också blivit.

Nu är jag trött och tänker sätta mig i soffan igen.

Kram till alla som känner sig i behov av en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar