Whole30

LilySlim Weight loss tickers

måndag 21 november 2011

Omstart viktminskning dag 43 - 46

Har varit och hälsat på mor och far ett par dagar och har inte haft tid och tillfälle att sitta vid datorn...ja, det var lite ljug för jag har suttit vid datorer mest hela tiden men inte lyckats komma åt Internet.

Nu är jag i varje fall här igen och jag har till och med ställt mig på vågen idag vilket jag ångrar. Jag hade gått upp 0.3 kilo och maken 0.5 kilo. Det har helt klart varit en slarvig helg och kommande helgen blir väl inte ett skvatt bättre för då ska maken tävla och jag ska på kurs. Alla vet väl att kurs och konferenser innebär mängder med kolhydrater i alla de former. Såg precis på schemat för helgen att det är inte mindre än 6 inplanerade fikastunder ;-) Jag antar att nästa vecka också innebär plus på vågen.


Ibland är det bara hopplöst att få ordning på ätandet,  på träningen och på livet i största allmänhet men det gäller att inte ge upp utan man får göra så gott man kan de dagar man kan.

Idag har jag i varje fall varit med kompis i närliggande samhälle och fått uträttat lite ärenden. Nu ska jag försöka göra något med köttfärsen som är kvar innan det är dags att krypa till kojs.

Kram till alla som har det rörigt ibland.

2 kommentarer:

 1. Vad kul att komma iväg på kurs.
  Men du, det är inte fikat som är farligt, drick så mycket kaffe du vill.
  Fikabrödet däremot, det kan man skippa, i alla fall 5 av 6 ggr. ;-)

  SvaraRadera
 2. Jaha, då fattar jag ;-)
  Jag ska allt försöka vara ordentlig mesta delen av tiden.

  SvaraRadera