Whole30

LilySlim Weight loss tickers

söndag 30 december 2012

Mysigt

 är det här på jobbet.
Det pågår tävling idag med så just i receptionen är det ganska lugnt.
Det kommer en och annan och vill ha lite hjälp emellanåt men för det mesta sköter sig arrangörer, spelare och åskådare nästan helt själva.
Det får man inte klaga över :-)

Jag klagar inte heller över hur jag mår.
Jag var lite orolig att jag skulle bli smittad av sonen men det har inte brutit ut något ännu så jag fortsätter envist att säga att jag VILL INTE ha kräksjuka.
För då tänker jag klaga ;-)

Annars finns det inte så mycket att säga om dagen...
Det är en lugn bubbla just där jag sitter. Lite musik i bakgrunden, tänt ljus och lagom med kaffe...bättre än så kan man inte ha det på jobbet.


Alltså...bara så att ingen tror att jag slöar på jobbet så kan jag berätta att jag har rensat både in och utkorgar, rensat i pärmar, förberett för uppstart efter nyårshelgen, laddad kaffe i flera omgångar och framför allt pratat med trevliga människor. Jag har till och med lärt mig en del :-)

För er som undrar över vår stackars spelare så kan jag nu berätta att hälsenan verkligen var av och att han är gipsad och återkommen till hemmet.
Vi önskar honom en snabb tillfriskning.

Nu är det tydligen meningen att jag ska medverka i lite samkväm med spelare och chefer så det är bäst att jag avslutar dagens inlägg med att skicka en kram till alla som behöver en.


2 kommentarer:

 1. kräksjuka är inget kul :( Gott nytt år! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nix...jag vägrar att få det ;-)
   Tack detsamma.
   Kram

   Radera