Whole30

LilySlim Weight loss tickers

måndag 28 november 2011

Omstart viktminskning dag 53

Hostan som maken hade för ett tag sedan har nu tagit över min kropp helt och hållet :-(
Så fort jag gör något så sätter den igång. Jag är lite snuvig men inte så jag känner mig förkyld och lite febrig men inte tillräckligt för att sova. Den enda som ställer till det är den här otrevliga hostan. Det är nog förresten det som kurskamraterna kommer att minnas mig mest för. Så fort något roligt hände så att vi skrattade (och det gjorde vi mest hela tiden) så hostade jag. 
Jösses, så störig jag måste varit. 

Jag hade ju tänkt att jag skulle sköta mig från och med i dag men....jag kan ju inte röra på mig...eller förresten...jag tränar magmusklerna hela tiden...om jag kan behålla hostan några månader så kommer jag nog i smaljeansen igen ;-)

Så var det då vikten....inte så alarmerande som det kunde varit. Jag har gått upp 0.8 kilo och med tanke på vad jag ätit så är det helt ok. Jag har ju inte heller rört på mig så mycket så det stört.
20 steg till hissen, 25 steg till matsalen, 30 steg till lektionssalen...jag har nog gått cirka 200 steg per dag och om man räknar med att jag gick till garaget inför hemfärden så har jag nog gått nästan 1000 steg i helgen ;-)

Nu ska jag fortsätta att wordfueda med Amonazon...hon spöar mig mest hela tiden men det gör å andra sidan de flesta som jag spelar med nuförtiden. 

Kram till alla som tränar magmusklerna

2 kommentarer:

 1. Stackars dig, får du spö av andra också?
  Och så hosta på det, det låter inte bra det där. Men som vanligt ser du något positivt i eländet, man blir så glad av att läsa dina tolkningar av sånt som andra skulle deppa för.
  Jag tror att magmusklerna får jobba av spinning, för instruktören tjatar om att man ska dra in naveln hela tiden, och efteråt känns det i ben, rumpa och buk.
  Kram, nu ska jag fortsätta spöa dig;-)

  SvaraRadera
 2. Jag vinner ibland och förlorar ibland.
  Det finns alltid något positivt i allting men enligt min familj blir det lite jobbigt ibland när jag alltid ser det ljusa och då säger jag att det är bra att de tränar mig på att se det jobbiga ;-)

  SvaraRadera