Whole30

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 28 april 2011

Viktminskningsfasen dag 82

Idag har jag suttit i bilen i många timmar. Har varit och hälsat på mina föräldrar och 40 mil på en dag känns lite ovant kan man säga.
Dagen började så klart med ägg och galett :-) Till mellanmål tog jag en tallrik med fruktyoghurt och till lunch åt jag lax, ägg och keso. Det smakade väldigt somrigt idag och det var det också.
När jag kom hem åt jag lite av grytbitarna som var kvar. Lite tzatziki slank också ner.

Men jag har ju glömt att tala om att jag har varit jätteduktig på min crosstrainer.
För några veckor sedan så orkade jag precis med 2 gånger 3 minuter. Den tiden har jag långsamt ökat på och jag var himla lycklig när jag hade gått på den i 30 minuter och kommit 3.2 km. Denna veckan har det varit ännu bättre. Jag klarad fem kilometer på 23 minuter och 11 sekunder och i går slog jag det rekordet och gick 5 km på 22 minuter och 50 sekunder. Det är en fantastisk känsla att märka hur mycket bättre det går för varje gång jag använder den. Mest fantastiskt är att i början tog det evigheter innan jag kunde andas normalt och igår så satt jag mig och flämtade en liten stund...typ 10 minuter och sedan var jag helt ok igen. Nu börjar jag tro att Vårruset är möjligt även för mig.

I kväll skickar jag kramar till alla som har märkt att motion känns härligt. Kanske inte alltid under tiden men efteråt!!!
Jaja, alla andra kan också få en kram :-)

4 kommentarer:

 1. Du lär dig. Alltså att inte glömma bort kramen till somliga.
  Jag gillar motion, inte all men viss. Funderar faktiskt på att sticka kontakten till min crosstrainer i väggen idag. Sen får vi se om jag lyckas starta den också, vet inte var instruktionerna finns.
  Tack för kommentaren förresten.

  SvaraRadera
 2. Imponerande! Är det kul med crosstrainer? Jag är dålig på motion så kanske crosstriner kan vara något...
  Jag köpte en vanlig motionscykel för ett par år sedan men den använder jag aldrig - dötråkigt! Fast jag gillar att cykla på vanlig cykel.

  SvaraRadera
 3. Oj, 40 mil! Nästan som att åka till Gotland... ^^

  Kul att du lyckades med ditt mål! Jag slutade cykla av nån anledning, har varit så djävulskt trött de senaste veckorna så det har verkligen inte blivit mycket av...
  Och den där galetten har jag inte testat än, måste göra det tror jag! .P

  SvaraRadera
 4. Crosstrainern är bland det svettigaste och roligaste just nu. Jag brukar lyssna på någon bra hörbok så blir det lättare. Jag är också lite sådär när det gäller motionscykeln men det kanske funkar med något spännande i öronen där med.

  SvaraRadera