Whole30

LilySlim Weight loss tickers

måndag 25 april 2011

Vägning

Ja, då vet jag hur mycket skada påskgodiset gjorde.
Vågen visade plus 0.7 kg i dag. Lika mycket som jag hade gått ner förra veckan så teoretiskt sett så har denna helgen fördröjt min viktnedgång med en veckan. I fredags hade jag gått ner några hekto så egentligen har helgen kostat 1 kg.
Hmmm...det kan man kanske leva med någon enstaka gång men så gott var det inte. Hela dagen igår kände jag mig uppblåst och svullen. Idag är det lite bättre och nästa vecka hoppas jag att det är helt bra igen. Nu blir det tuffare tag igen. Har inget direkt framför mig som skulle kunna fresta till avsteg förutom svärson som fyller år och eventuellt någon mer födelsedag där man inte vill tacka nej. Vi får se hur länge denna helgen finns kvar som avskräckande minne.

Lycka till alla andra som väger sig idag.

5 kommentarer:

 1. Sv:Har ju inte kommit längre än till andra fasen, är ju 2 faser kvar som jag inte har någon erfarenhet av, därför är jag ingen veteran.
  Men cruise fixar jag ju lätt som en Dukanplätt.
  Det är ju så där, man får välja sina synder, avväga om det är värt det.
  Märkligt att det går mycket fortare att gå upp än att gå ner.

  SvaraRadera
 2. Javisst får vi välja våra synder och när man känner hur man mår efter en synd så borde det vara lätt att välja...ändå trillar man dit ibland.

  SvaraRadera
 3. Ojdå, men så illa tycker inte jag att det är. Jag har inte slutat synda ännu så jag har inte vågat väga mig.. haha. Ätit påskmat, godis, pizza och druckit påskmust mm... så jag törs nog inte på ett tag. ^^
  Men å andra sidan så upptäckte jag i torsdags att mitt aprilskämt nu blivit verklighet, så jag måste nog pausa dukan i en sisådär 9 månader förhoppningsvis... ^^ Eller ja, köra dukan frukost o lunch men vanlig middag tror jag att jag gör. Var ju inte direkt planerat, men jag är glad ändå ^^

  Sv: Haha ja rörigt var det, men ändå bästa påsken på några år :P

  SvaraRadera
 4. Ah och justja, det är en hemlis ännu, så kommentera inget om det i min blogg där folk jag känner kan se det ;)

  SvaraRadera
 5. Hihi, inga kommentarer från mig. Kul i alla fall.

  SvaraRadera