Whole30

LilySlim Weight loss tickers

lördag 30 april 2011

Viktminskningsfasen dag 84

Ja, då ska vintern vara slut då och sommaren vara på väg och jag hoppas att den blir riktigt varm och skön.

Jag var ju på shoppingresa hela dagen igår så i först i morse såg jag på gårdagens bröllop. Visst var de vackra och visst är det alldeles ljuvligt med kärleken. 

I dag känns det lite bättre...jag har alltså skött maten riktigt bra idag. Möjligtvis har jag missat lite med vattnet men det visar sig väl på måndag.
Morgonen startade jag med ägg och lite kalkonskivor. Maken var inte hemma så jag fick äta det alldeles ensam :-(

Sedan fick jag besök av en liten familj så vi satt ute och fikade. Solen lyste men det var inte så varmt. När det var dags för lunch så kröp sonen och jag upp i soffan och såg ett avsnitt av "Criminal mind". Jag åt lite keso och mer kalkonskivor. Sedan fick vi nya kaffegäster men då stannade vi inne för så fort solen försvann från altanen så blev det för kallt att sitta där.
Till middag hade jag gjort grytbitar och till det åt jag tzatziki. Nu har jag sett de sista avsnitten på "Sons of Anarchy" och jag måste säga att den vinner verkligen i längden.
En ovanligt lugn lördagskväll måste jag säga.

Massor med valborgskramar till alla.

2 kommentarer:

  1. Hur gör du dina grytbitar för att det ska passa även proteindagar?
    Jag ska göra en gryta idag eller imorgon, men jag brukar ha en massa grönsaker i.

    SvaraRadera
  2. Jag steker grytbitarna med salt och ganska mycket svartpeppar. Häller på lite vatten och kalvfond och så låter jag dem puttra så länge jag har tid. Sedan reder jag av skyn med maizena. Lätt som en galett :-)

    SvaraRadera