Whole30

LilySlim Weight loss tickers

torsdag 19 maj 2011

Viktminskningsfasen dag 103

I dag är jag glad att jag inte ska ställa mig på vågen förrän på måndag.
Det har varit en seeeeg dag idag.
Jag har inte gjort mycket mer än legat på soffan.

Lite annorlunda start blev det i alla fall, Carls bröd med färskost och kalkonskivor på. Det kändes lite konstigt...nästan som förr när man åt macka till frukost varje dag.

Så kom då yngste sonen och övertalade mig att hämta en hamburgare till honom. Ja, jag köpte en till mig också...med pommes och bröd och dressing. Så konstigt man kan tänka :-) Jag vet ju att det bara förvärrar huvudvärken och sötsuget och hungern.

Ja, jag har varit hungrig hela dagen. Det har gått åt ganska mycket kalkon och keso. Det känns som trygga mellanmål. Några fler bitar av Carls bröd blev det på eftermiddagen och det fick bli i stället för middag. Jag orkade inget mer ;-)

Ingen motion alls idag :-(
Jag vill egentligen bara gå och lägga mig och sova men det är nog lite för tidigt för det. Får väl surfa runt en stund, eller så hämtar jag upp maken från källaren så vi kan se ett avsnitt av Stargate Universe. Jag är ju inte bara seriefanatiker, jag älskar all science fiction och Stargate är nästan lika bra som Star Trek som är lika bra som Battlestar Galactica. Ja, nu har jag alltså försagt mig, jag är en nörd av stora mått. Familjens värsta har jag fått höra...eller är det inte bästa?


I kväll måste kramarna gå till alla som väger sig i morgon.

2 kommentarer:

  1. En riktig serienörd alltså. Stargate kan jag också kolla på ibland, men den första filmen var bara bäst. Annars gillar jag engelska humorserier mest, och matlagningsprogram.

    Sv: Kollade i Google Maps och det verkar vara ungefär 5 kilometer, så jag räknar med att kunna avverka den promenaden på cirka en timme.

    SvaraRadera
  2. Helt klart nörd.
    Jag gillar också engelsk humor och jag älskar Vicar of dibley och liknande.

    SvaraRadera