Whole30

LilySlim Weight loss tickers

onsdag 19 december 2012

Pausen är över

för den här gången.

Jag har nog lidit av lite skrivkramp...tänker en väldans massa men så fort jag sätter mig för att formulera tankarna så försvinner de liksom...
Jag tror att alla mina ord försvinner med Wordfued  ;-)

På jobbet har det varit livat de senaste veckorna och det har inte funnits en enda minut till tankar där...skriva in, fakturera, notera, frankera och markera. Inget som stimulerar fantasin men himla avkopplande. I varje fall vissa dagar :-)

Hemma har allt varit som vanligt...ja, bortsett från att det var längesedan det var några barnbarn här. I och för sig har jag väl varit tacksam för att de har hållit sig på avstånd då de har varit kräksjuka och halsfluss på gång och det vill vi inte ha men jag längtar väldigt mycket efter mina galna ungar.

Vad har jag då gjort de senaste veckorna när jag inte varit på jobbet?
Möten, kurser och en hel del avkoppling...Ja, vi har till och med hunnit städa, handla julklappar, varit på "fina salongen", och julbord på jobbet. Inte konstigt att jag har haft fullt upp men vad gör väl det nu när det börja lacka mot jul. Min  absoluta favorithögtid. Här är det nästan färdigt för tomten.
Nu har jag nästan jobbat färdigt för det här året. Tänk vad fort det gått! I dag har jag varit fast anställd i sju månader och jag gillar fortfarande att gå dit varje gång.
Det händer alltid oväntade saker som man måste fixa. Kanske inte alltid kul men definitivt omväxlande.

Ja, annars går väl livet sin vanliga trall och det ska man vara tacksam för.

Mycket mer att säga har jag inte idag men jag har massor med kramar som jag gärna delar med mig av.
Och med det avslutar jag den här dagen med en kram, eller två, till alla.

3 kommentarer:

 1. Nä, sjuk vill man inte bli! Jag kan nästan garantera att jag kommer vara sjuk efter jul då jag ska hem till mamma och småttingarna ^^
  Oj, har det redan gått 7 månader?? Jag tyckte du började jobba nyss ju :P

  SvaraRadera
 2. Julen är min favorit med :)

  Du ska se att alla barnbarnen snart är friska och kan hälsa på dig igen. Jobbigt det där med sjuka barn, särskilt i förskoleåldern då det är helt fullt upp med alla bakterier och grejjer som cirklar runtrunt. Fördelen är väl att barnen får mer tid med sina föräldrar? ;)

  Kul att du trivs så bra på ditt jobb!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Undrar om jag också tappat orden i och med Wordfeud, för jag har blivit slarvigare med att uppdatera den.
  Det verkade som om du slapp bli sjuk av kramarna, vilken tur.
  Själv har jag fått en klassisk semesterförkylning, tror dottern smittat mig, men kramar på nätet smittar inte så här kommer en stor JULKRAM.

  SvaraRadera