Whole30

LilySlim Weight loss tickers

söndag 10 juli 2011

Viktminskningsfasen dag 155

Har haft en himla skön dag måste jag säga.
Började med ägg och bacon. I dag fick jag visserligen äta det själv (maken tävlade fortfarande) men den smakade inte mindre bra för det.

Till lunch hade jag sällskap av maken och vi åt rester av laxen från igår och sedan var det dags att ge sig i väg till möte med kompisen. Vi åkte till lilla samhället och fixade våra naglar. Men innan hann vi fynda lite toppar och det behövdes. Märkte att jag inte har mycket mer än linnen som sitter bra numera :-)
Vi fikade och då åt jag faktiskt en halv morotskaka. Den var inte lika god som den vi åt i veckan så det hade kunnat kvitta.

Väl hemma igen tog vi en till fika på altanen men denna gång utan några läskiga tilltugg. Sedan hade vi lite gäster till middagen. Alltid trevligt med besök :-) men lite trött blir man så fort det händer något utanför det vanliga.

Nu ska jag sätta mig och se "Black Swan" jag är lite nyfiken på om den är värd all uppmärksamhet.

Kram till oss alla som ska väga oss i morgon.

2 kommentarer:

 1. Du har nog andra kanaler än jag, för Back Swan går inte hos mig. Fast å andra sidan har jag suttit på altanen tills nu, skönt med en TV-fri kväll.
  Fast familjen tycker nog jag är trist, för jag sitter med näsan i en bok från morgon till kväll, utom när jag promenerar eller lagar mat.
  Sv: Mmmm, kantareller är bästa svampen, gula är goda, fast höstisar och trattkantareller är faktiskt ännu godare.

  SvaraRadera
 2. Hyrde faktiskt filmen men den var inte speciellt bra. Så den kan du missa om du vill ;-)
  Man kan aldrig vara tråkig när man läser!!! Jag älskar mina böcker...inte lika mycket som familjen men väldigt mycket.

  SvaraRadera