Whole30

LilySlim Weight loss tickers

onsdag 18 januari 2012

Award!Jag har fått en award!


Om man får en award och vill vara med att sprida den vidare så ska man kopiera bilden och länka till den man fått den av. Vidare tipsa och länka till fem bloggar man vill sprida vidare.Den underbara människa som har nominerat mig till Liebster Blog Award är Amonazon. . Hon är en riktig
Dukanare och redan har gått ner 20 kilo. Hon är väldigt bra på att svara på frågor om Dukan och hon kan mycket om kolhydrater och fett. Hon gillar att påta i trädgården och hon promenerar mycket. Hon är den som sparkar på mig när jag slarvar.
Hon är min bästa WF-kompis :-)

Jag har valt att ge tips om fem  bloggar som inspirerar mig som människa.

Ealina – en småbarnsmamma som genom att studera innehåll och näringsvärde på all mat som hon stoppar i munnen har lyckats gå ner ca 20 kilo på ett halvår. Den största prestationen är att hon har gått från en trött småbarnsmamma till en lekande, dansande mamma som inspirerar sina barn att äta nyttigt.

Viktkamp är  ung tjej som tränar sig till bättre tider. Hon startade sin viktkamp när hon insåg att hennes vikt förhindrade henne att få barn. Nu är hon en stark tjej som tar träningen på allvar. Hon har hittills gått ner nästan 50 kilo. Hon har ett underbart citat på sin sida som jag gillar och som absolut inspirerar mig.
"Det finns inte ett misslyckande. Det finns en utmaning för nästa gång."

Sandras blogg ”En lättare väg” är de dagliga tankarna från en nybliven lärare. Hon kämpar också med vikten och har redan lyckats gå ner nästan 14 kilo. Hon jobbar på hårt för att få nytt jobb, träning och livet att bli till en helhet.

Hornanders är en lite udda blogg att ha med här men hans kärlek till sin familj och hans livsglädje är smittande. Jag har haft förmånen att träffa honom IRL och han är precis så trevlig som han verkar när man läser hans sida. Han har inga problem med vikten men han tillhör de som inspirerar mig som människa.

Sist men inte minst nominerar jag Likkan.
Hon är en riktigt skön tjej som säger vad hon tycker och som har tankar om allt möjligt. Man får sig alltid ett gott skratt när hon visar bilder på älskade katter och småtokiga sambo. Hon är egentligen en Dukanare men har gått vilse ett tag och nu väntar jag på att hon ska hitta hem igen.

Tack Amonazon för nomineringen och jag hoppas att ni alla blir inspirerade av mina inspirationskällor.5 kommentarer:

 1. tack tack tack och åter igen tack för dina underbara ord!!! =) <3

  SvaraRadera
 2. Oh men tack så mycket för awarden :D

  SvaraRadera
 3. Tack för dina fina ord om mig.
  Ja fett är jag bra på, man har ju släpat omkring på en hel del.;-D
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack, fina Majja, för de snälla orden! :D

  SvaraRadera
 5. Oj, nu blev jag hedrad! Kul att man kan vara till glädje och inspiration. Jag blir också extra glad att jag känns äkta och att verkligheten och det "digitala" stämmer överens. Nu blir jag taggad att fortsätta vara jag och göra det jag gör. Allt gott önskar jag dig Majja!

  SvaraRadera