Whole30

LilySlim Weight loss tickers

fredag 20 januari 2012

Dukan viktiminskning dag 12

Det är fredag kväll och här kan man tro det är Dreamhack ;-)

Yngste sonen och jag har ägnat dagen åt att städa och fixa rum för LAN och rum att sova i. Det behövdes tre rum för att sonen skulle bli helt nöjd. Tur att vi har tomma rum nu när de stora barnen har egna boende ;-)


Ett rum fullt med bord och stolar och två rum fullt med sängar. Jag tror i och för sig inte att sängarna är nödvändiga men de ska hålla på till söndag så jag hoppas att det blir använda lite grand ;-)
Vi har två våningar (som tur är) så att när alla killar (läs nästan vuxna karlar) befinner sig i källaren så har maken och jag lite fristad ovanför. Risken är väl bara att spring i trappan, tjoanden och musiken ska hålla oss vakna men det är lite mysigt att de vill vara här ;-)

Jag fixade taco till hela gänget förut och kände mig en kort stund frestad att ösa på med grönsaker på min egen tallrik men jag nöjde mig med cirka en halv tomat. Det är för mycket för ren proteindag men...

Nu har vi klart av 19 dagar  på utmaningen. 
Yeah oss!!!

I dag skulle det vara en ren proteindag och jag tror att jag låtsas att det är det, trots den halva tomaten jag åt. Vi får väl se om vågen håller med mig på måndag.

· Frukost - ägg, galett, kaffe och vatten samt vitamintablett.
· Lunch - Det blev keso och kalkonskivor.
· Middag – Nötfärs med en halv tomat till ;-)

Så var det då motionen...
Städning av hela huset inklusive bära sängar, bord och stolar fick räcka idag.
Jag blev ordentligt svettig och gräsligt andfådd så det var nästan som ett träningspass :-)

Kram till alla som gillar datorer.

5 kommentarer:

 1. Jag kallar också min dag för proteindag trots att jag åt quinoapasta till middag. Det blev rester som jag minsann ska äta upp, kanske i morgon.
  Vad är LAN party? Jag trodde LAN betydde Local Area Network, och jag anar att det faktiskt är det som menas.
  Klart jag gillar datorer, kan man göra annat när man jobbar med eländet hela dagarna;-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har helt rätt i ditt antagande.
   Ungarna kopplar ihop alla datorer och spelar mot varandra. Nu är det dessutom uppkopplade ut mot andra som också spelar.
   Vem har påstått att dataspel är en ensam sysselsättning;.)(När de åker på Dreamhack kan det vara flera tusen spelare från hela världen.

   Radera
 2. Aha fler än jag som får ordna LAN party, senast var nyårs afton och det var skönt för då var inte killarna ute på bus....

  Idag kan jag äta grönsaker men är försiktig efter magvärken tidigare....

  Ha en härlig fredags kväll..Kram / Ann

  SvaraRadera
 3. Svar:Åh så skönt att höra att jag inte är knasig som går på gymmet med en 11-åring.
  Jag tycker det är mysigt att umgås med henne bara hon och jag, för det är annars inte så ofta vi gör det längre. Annat var det när hon var en liten plutta. Saknar den tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svar igen: Javisst, man måste ju upprätthålla looken, kändis som man är;-)
   Maken gav sitt godkännande, men det var först när jag stod under hallampan som han såg vad rött det var. Vad han sa? "Djiisus, det är ju rödare än en morot!".
   Kram igen

   Radera